Vanaf het aanvragen van de offerte tot en met het verhuizen en overbrengen van onze spullen ging alles snel, soepel en accuraat. Wij kunnen TOP Movers van harte aanbevelen als een betrouwbare en professioneel verhuisbedrijf. Bovendien de scherpste prijs in vergelijking met 3 andere bedrijven hier in de omgeving van. Amsterdam.
Bij het eerste contact met Van Riemsdijk merkte ik dat ze pragmatisch, klantvriendelijk zijn en snel kunnen schakelen. Geen onnodige poeha. Tom heeft de verhuizing perfect ingeschat en door kennis van de buurt ook kosten bespaard. Contact met binnendienst/planning was ook goed. De wagens en de gloednieuwe goederenlift (geweldig apparaat) zijn goed verzorgd en kwalitatief. Het verhuisteam met meewerkend voorman Ger was ruim op tijd, welbespraakt en verzorgd, goed ingespeeld op elkaar, flexibel en oplossingsgericht. Ook kasten in uit elkaar en in elkaar gezet voor me. Perfect. Het was heel prettig samenwerken.
We waren erg te spreken over de vriendelijkheid en bekwaamheid van alledrie de verhuizers. Het was super fijn dat ze met veel zorg alles hebben in- en uitgeladen, zonder enige schade.
Om 8 uur stopte de wagens van van Riemsdijk voor de deur; onze verhuizing kon beginnen. Een klein legertje verhuizers dwaalde door het huis om de situatie te overzien: daarna gingen ze efficient aan de slag. Alles werd zorgvuldig ingepakt en in de vrachtwagen geplaatst. De verhuizers waren vriendelijk en vrolijk. Rond 12uur zat alles in de vrachtwagen en waren we voorlopig klaar. Ca 35 kuub huisraad kon naar de opslag. Het was een plezier te zien hoe deskundig en vriendelijk wordt gewerkt; ik kan van Riemsdijk van harte aanbevelen! Dit zijn de professionals die je verhuizing soepel laten verlopen!
Nog nooit eerder zo'n relaxte verhuizing gehad! Van te voren kwam er iemand langs om een goede inschatting te maken, dus ook geen verassingen achteraf. De verhuisdag zelf was top! Mannen waren erg vriendelijk en hebben ons echt compleet ontzorgd. De volgende keer bellen wij weer Top movers Van Riemsdijk!
Correct en Flexibel in de afspraken. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Steun met een stressvolle klus!
Over het algemeen waren we zeer tevreden met Top Movers: Het was een van de meest relaxte verhuizingen ooit! Het enige manco was, dat bij de (de-)montage van een IKEA kast iets misging, en deze uiteindelijk niet helemaal in elkaar zat zoals het moest. De kast heeft wel al een verhuizing mee gemaakt, en was daardoor iets kwetsbaarder.
het regelen van de verhuizing via van Riemsdijk was een heel fijn cadeautje aan onszelf. Alles werd keurig geregeld, in- en uit-elkaar gezet waar nodig. Er werd mee gedacht en kregen nog tips en advies mbt andere leveranciers die nog na hun kwamen leveren.
Reageren snel op de mail Flexibel Uitstekende service
Goed georganiseerde verhuizing. De spullen keurig ingepakt. De heren beleefd. En echt heel fijn dat jullie met een team waren (5 personen) zodat de verhuizing lekker opschoot.
Top doet precies waar het goed in is: je inboedel verhuizen. Gemotiveerde en vakkundige lui. Behandelen je spullen aksof het hun eigen spullen zijn
De regie in handen van Dennis liep gesmeerd, de nazorg na de dag van verhuizing was erg goed.
Van kennismaking tot verhuizing was de communicatie helder en prettig. Afspraken zijn nagekomen en de verhuizing verliep heel voorspoedig door de vriendelijkheid, vakkundigheid en bereidwilligheid van de verhuizers. Echt top!
Professionele werkers , zeer correct naar hun opdrachtgever, flexibel qua wensen van opdrachtgever.
Heldere offerte, prettig in de omgang, hebben verstand van meubels, geven tips, denken mee, houden rekening met mensen die gevoelig zijn voor stress, kunnen improviseren, denken in oplossingen, ontzorgen, goed bereikbaar en ook goede service achteraf als je hulp nodig hebt met een kastje ofzo. Stuk voor stuk prettige mensen, goed in hun vak. Ik geef een 10.
Onze verhuizing is erg soepel verlopen dankzij de zeer vakkundige verhuizers van Van Riemsdijk. De intake vooraf was uitgebreid en realistisch: de verhuizing nam precies zo lang in beslag als vooraf was ingeschat. We kregen ook tijdig voldoende dozen, tissue papier en noppenfolie. De verhuizers hebben heel netjes gewerkt en al onze meubels keurig uit elkaar gehaald en weer opgebouwd in het nieuwe huis. Het team was erg vriendelijk en zorgde ervoor dat de verhuizing zonder stress is verlopen.
De mensen van Van Riemsdijk hebben ons heel goed geholpen. De communicatie verloopt snel, vriendelijk en soepel. Het verhuizen is een stressvol gebeuren en het is dan zo fijn als er professionals zijn die je helpen en ondersteunen. De mannen van het zware werk zijn harde werkers, ze zijn op tijd, zeer vriendelijk en meedenkend. Al met al hebben wij een goede herinnering aan de verhuisdagen. Vooral dankzij van Riemsdijk.
De verhuizers gingen erg snel en vakkundig te werk en voor ik het wist stond mijn inboedel gemonteerd in mijn nieuwe huis. Pas een week voor de verhuizing kon ik een verhuisbedrijf zoeken en Van Riemsdijk Top Movers was een van de weinige bedrijven die nog beschikbaar was en was bovendien erg proactief en snel in de communicatie, in tegenstelling tot een aantal andere bedrijven. Voordeel is dat er een vaste prijs wordt afgesproken en je als klant niet voor verrassingen komt te staan na afloop.
Smetteloze service. De Inpak-service heeft een relatief laag bedrag en is een echte aanrader. De verhuizers gaan kundig te werk. Snel, efficiënt, zuinig op je spullen en huis en met een lach op hun gezicht. Niets is teveel.
Hardwerkend team en meedenkend waar op het nieuwe adres e.e.a. geplaatst moet worden
Van begin tot eind is alles soepel en professioneel verlopen! Super team. Bedankt!
Twee nette en gezellig heren hebben ons geholpen met verhuizen. De heren waar ruim op tijd en ging snel en professioneel te werk. Goede aanpakkers, veel lof voor Ger en Fouad, echte vakmannen! Wij zullen onze volgende verhuizing zeker weer door dit bedrijf laten uitvoeren
De verhuizing van een concertvleugel, oude tafelpiano plus al ons opgeslagen en niet opgeslagen meubilair verliep buitengewoon prettig, snel en vakkundig. Wij zijn diep onder de indruk van de vrolijke sfeer, de snelheid, fysieke kracht en behendigheid van het verhuisteam dat ons van Amsterdam naar Almere heeft geholpen. Wat een topmannen!! Bravissimo, applaus en veel dank.
De heren waren op tijd, zeer vriendelijk en hebben alles voortvarend ingepakt en meegenomen. Daarbij hebben ze ook meegedacht en zelfs een stukje extra gedaan, waarmee ze ons enorm hebben geholpen. Ook vooraf, met het ophalen van iets bij een andere verhuizer, werd alles Keurig geregeld en hoefde ik er niet tussen te zitten. Al met al, een fijne samenwerking waardoor de verhuizing net was minder stressvol was :).
We zijn meer dan tevreden over hoe de verhuizing is verlopen. De verhuizers waren ontzettend aardig en behulpzaam. Ze dachten echt mee over alles en bovendien waren ze erg snel. Hierdpor was de verhuizing veel minder stressvol dan verwacht. Echt toppers!
Kuiperbergweg 48
1101AG Amsterdam