Zeer correct en professioneel bedrijf. Verhuizing van Amsterdam naar Frankrijk met een aantal weken opslag is vlekkeloos verlopen. Aaanrader!
Zoals boven te zien geen verbetering nodig, wel zo houden.
Snelheid en professionaliteit. Verhuizers waren sociaal en vriendelijk.
Een uitstekend verhuisbedrijf met zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Hartelijk dank voor deze probleemloze verhuizing!
Zullen we bank even verzeten? Ze adviseerden een lekbak onder wasmachine te zetten. Adviseerden (wel door 2 man) viltjes onder de stoelen te doen. Ze hadden tempo. Praktische mensen. Dus allemaal positieve punten. Jullie naam 30 oktober j.l. aan onze 2 makelaars (ivm onze overdracht in Driebergen) doorgegeven. Grote kans dat iemand de buurt van Driebergen al voor een offerte heeft gebeld.
Professioneel, vriendelijk, snel, goed humeur
Geweldig team van verhuizers. Een heftige dag soepel verlopen.
"De jongens" ter plekke hebben een goede klus neergezet. De inpakservice is een echte aanrader!
Er was snel een lift geregeld tijdens de verhuizing. De schade is snel hersteld.
Rustig team, dacht goed mee bij onverwachte situaties. Het voelde hierdoor prettig, had het gevoel dat het in goede handen was.
Afspraken nakomen
Vriendelijke medewerkers met hoge mate van werkbereidheid, niets is hen te gek of teveel. Goede samenwerking team.
Het team heeft goed ingepakt, tussentijds de opslag verzorgd en verhuisd. Erg tevreden over het team. Vriendelijk en behulpzaam. Bedankt!
We hadden een top team die snel en efficient te werk ging en prettig was in de omgang. Verhuizing liep volgens Schema en in de middag zaten we al met al onze spullen in het nieuwe huis. Ook het ophalen van de dozen daarna ging makkelijk.
redelijke prijs
Alle dozen zijn nu bijna uitgepakt en tot nu toe was alles nog heel. Zelfs heel breekbare zaken. Top! Ik heb alleen de doos met bier nog niet terug gevonden. Misschien hebben jullie ervan genoten of wie weet vind ik die straks toch nog terug. Maar goed het was jullie gegund.
meer handyman service aanbieden voor een redelijke prijs
Kuiperbergweg 48
1101AG Amsterdam