De verhuizing was in een vloek en een zucht gedaan. Zeer kundige verhuizers en bovenal erg gezellig. Ook voor het verhuizen prettig meegedacht en handig dat er dozen worden uitgeleend. Volgende keer doen we het weer zo.
Goede afstemming vantevoren en goed uitgevoerde verhuizing. Gingen zeer voorzichtig met piano en schilderijen om. Namen ook de tijd om grote kasten en piano neer te zetten op de juiste plek in het nieuwe huis. Well done.
Inpakken, verhuizen, lastige klus met piano: alles werd vlekkeloos gedaan door de ongelooflijk aardige mensen van Van Riemsdijk.
We are really happy and satisfied with the moving services provided by Top Movers. Everything was great: the people, the quality, and the efficiency. It was also very good in terms of budget. We definitely recommend.
Prima.
Fijne ervaring, alles goed beschermd
Super goede service, Amsterdams familiebedrijf, prettige medewerkers.
De mensen van Van Riemsdijk hebben mijn huisraad netjes verhuisd. Dat is het belangrijkste. Communicatie vooraf was prettig en helder. Op de dag zelf gingen wat dingen mis, maar dat pakten ze goed op. Er was bijv. onduidelijkheid of ze een aantal zaken moesten demonteren en monteren, of niet. Ik dacht van wel, zij wisten dat niet. Maar het zorgde niet voor gezeur, ze gingen gewoon aan de slag en maakten dat ik aan het einde van de dag tevreden was. Binnenkort ga ik nóg een keer verhuizen; ik ga zeker weer met hen in zee.
We hebben ons voor de tweede keer door van Riemsdijk laten verhuizen: - heldere communicatie - goed bereikbaar - vriendelijke behulpzame medewerkers Heb ze ook al bij 2 vrienden aangeraden; zij waren ook zeer tevreden! Zegt genoeg :)
Excellent Service and professional team of movers.
Zeer tevreden over offerte traject, de communicatie en de verhuizing zelf
Fijne hardwerkende mensen met serieuze werkhouding maar met Amsterdamse humor tussendoor... Zorgvuldig en gaan netjes om met je eigendommen.
Verhuizers kwamen op tijd en hebben alles efficiënt ingeladen ondanks de hitte.
De 3 verhuizers waren stipt op tijd. Ze hebben alles snel in en uitgeladen. Tussentijds nog een verhuislift geregeld, omdat niet alles in de gewone lift paste. Keurige, aardige mannen. Lekker praktisch ingesteld. Vooraf precies genoeg dozen geleverd.
Voor het schuren en lakken van onze huiskamervloer moest het meubilair tijdelijk worden opgeslagen. De fa. Van Riemsdijk was de goedkoopste aanbieder en heeft alle werkzaamheden (verhuizen naar opslag, opslaan meubel en transport retour) naar onze volle tevredenheid verricht.
Vorig jaar hadden wij Van Riemsdijk ingeschakeld voor onze verhuizing. Dat was goed bevallen. Toen wij dus onlangs weer gingen verhuizen, hebben wij opnieuw gebruikt gemaakt van dit verhuisbedrijf. Prima service, professionele, vriendelijke medewerkers.
Het verliep allemaal super goed
Heel fijn om de verhuizing uit handen te kunnen geven. We hoefden niet meer na te denken over de hoeveelheid dozen die we nodig hadden, ook het uit elkaar halen van meubels werd voor ons gedaan. Op de dag zelf erg vriendelijke mannen die ons hebben geholpen. Zelfs in de hitte bleven ze vrolijk!
Ik ben zeer tevreden over de verhuizing! Rustig gewerkt, alles zorgvuldig. Zat een goede planning achter. Ook de bewoners van het appartement spraken hun waardering uit. Dikke 10
Vriendelijke, behulpzame verhuizers. Wel enige schade. Toch prima ervaring.
Accuracy, speed, reliability and quality. Hands down, the best moving company I've ever worked. Although I hope I wouldn't move in the future, but I would go with them again. I can only recommend them.
Omdat we een pasgeboren baby hebben kwamen ze heel stil boven. Ik heb nog nooit mannen zo snel en zo secuur aan de slag zien gaan. Ze pakken proactief de laatste dingen in en haalden ons bed uit elkaar. Ze denken ook actief mee waar spullen naar toe moeten in het nieuwe huis. Als we weer verhuizen schakel ik ze weer in. 10/10
De verhuizing liep gesmeerd. Vier heel aardige, handige en sterke mannen hebben alles ingeladen en weer uitgeladen in een rap tempo, maar met zorg. Heel fijn dat we dit uit handen konden geven.
Ik ben al vaker verhuisd maar deze verhuizer is echt klasse. Heel heel erg efficient met inpakken en binnen no time over . Alle kunst zo goed verpakt, zelfs zware olijfboom in een enorme pot van 6 hoog naar een benedenhuis, waar de pot niet door de voordeur paste, hebben ze opgelost door het raam! Echt 5 sterren, ik kreeg Top Movers Fam v Riemsdijk v een vriend aanbevolen en dat doe ik nu ook graag aan anderen,
Wij hebben een hele snelle, fijne verhuizing achter de rug! Waar we erg dankbaar voor zijn! Je hebt al genoeg aan je hoofd en daarom zo fijn dat de verhuizers alles rustig en netjes regelen.
Kuiperbergweg 48
1101AG Amsterdam