Ik kreeg snel een offerte en antwoord op vragen. Ze waren flexibel met de planning toen ik moest wijzigen. De verhuizers waren op tijd. Het zou wel handig zijn om de verwachte tijd wat eerder te weten dan de avond vantevoren.
Aardige verhuizers, werken snel en netjes
De vier verhuizers hebben onze kasten gedemonteerd en exact weer gemonteerd, en daarna alle boekendozen precies voor de juiste kast gezet, zodat ik niet hoef te sjouwen met dozen. Perfect, vrolijk gezelschap die de klus serieus nemen en goede adviezen geven.
Ik ben erg tevreden over Van Riemsdijk. Het contact is snel en vriendelijk, en de verhuizers zijn gezellig, kundig en snel. De prijs is vooraf vastgesteld en ook echt een vaste prijs, dus geen gedoe achteraf. Ik kan Van Riemsdijk van harte aanbevelen!
Zowel de verhuizing van onze tante naar een verzorgingsinstelling in Weesp vanaf Diemen (3 hoog zonder lift) alsmede het ontruimen van haar flat verliep vlekkeloos. Geen enkele wanklank of chagrijn was er te horen. Alleen maar heerlijke Amsterdamse humor en kwinkslagen.
Goed werk, op tijd
De verhuizing was top geregeld alles netjes vervoerd en op zijn plaatst gezet in de nieuwe woning. Fijn dat er verhuisdozen in bruikleen waren en ook na de verhuizing snel waren opgehaald.
Fijn om zo ontspannen te verhuizen, goede sfeer en zo ontzettend snel alle spullen van het ene naar het andere huis. Vriendelijke medewerkers en erg behulpzaam.
Wat een fijne mensen! We hebben de verhuizing als zeer plezierig ervaren, en de communicatie daarvoor en tijdens de verhuizing ook. De jongens waren extreem vakkundig, niks was te veel, en alles met een lach! We hopen nog lang in dit huis te kunnen blijven, maar mochten we weer verhuizen dan gaan we sowieso weer in zee met Van Riemsdijk Top Movers. Heel veel dank!
Geweldige ervaring met van Riemsdijk. Heel kundige en zeer professionele mensen. Wij zullen iedereen van Riemsdijk aanbevelen
Een vlekkeloze verhuizing met tussentijdse opslag.
Volgens afspraak, soepel, snel en aardig
De mannen waren fantastisch, niets was teveel en ze behielden de Amsterdamse humor! Wat een werktempo! Na een aantal weken klussen begonnen we vermoeid aan de verhuisdag maar alles werd ons uit handen genomen en vakkundig en snel in ons nieuwe huis geplaatst! Dank aan Luus, Richard, Dennis en de (amsterdammer?) uit Almere, wat een team!!!!
Wat is het fijn om te verhuizen met de mensen van Van Riemsdijk! Echte no nonsense aanpakkers, vriendelijk, flexibel en super netjes. Veel dank Jan, Tom, Diana en de anderen!
Heel goed
Tijdens de verbouwing van mijn woning is de complete inboedel door Van Riemsdijk ingepakt, in opslag geplaatst en weer teruggebracht. Vooral de de- en montage service vond ik fantastisch. De snelheid en accuratesse overtrof mijn verwachtingen - kortom, ik ben zeer content!
geheel tevreden.
Al 4 keer verhuisd met van Riemsdijk. Tot nu toe erg bevallen. Professioneel, persoonlijk en vriendelijk personeel.
Op aanraden van vrienden voor Van Riemsdijk gekozen. Gelukkig maar. De verhuizing ging snel en soepel, het beloofde topteam was werkelijk top. Vriendelijk, vakkundig, alle onvoorziene omstandigheden werden zonder gezeur opgelost. En we hebben ook nog gelachen. Van Riemsdijk was qua offerte niet de goedkoopste, maar het was elke cent waard. Bovendien geen verrassingen achteraf qua prijs, wat bij de meeste andere bedrijven vaak wel een risico is.
met veel ervaring bij de zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers liep mijn verhuizing voorspoedig en soepel. Complimenten!
Zie boven
Kwamen op tijd, vriendelijk en vakbekwaam personeel, snel verhuisd zonder problemen Top gedaan!
Na 41 jaar valt verhuizen niet mee. Maar hele verhuizing werd soepel en vriendelijk geregeld. Zelfs opruimen volle zolder met verzameling van 41 jaar ging prima en snel. Al met al heel relaxed gegaan. Zeer tevreden
Wat een geweldig team van ervaren cracks. Vlekkeloze verhuizing, je krijgt meteen vertrouwen in het hele proces.
Kuiperbergweg 48
1101AG Amsterdam