Verhuizers waren op tijd. Deden hun werk netjes en serieus. Waren ook flexibel. Zijn zeer tevreden over alles.
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat uw verhuizing naar wens is verlopen! Namens het team van Ter Haar wensen wij u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe!
Op de dag van de verhuizing waren er 4 verhuizers aan het werk. Heel vriendelijk en zorgvuldig ingepakt. Goed gelet op kwetsbare spullen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Iedere verhuizing verdient zijn eigen specialiteit en aandacht. Uiteraard proberen we hier zoveel mogelijk op in te spelen. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning!
Vanaf het begin goed contact gehad met het bedrijf. Men was flexibel over de wijziging in verhuisdatum. De verhuisdag zelf is erg soepel verlopen. De verhuizers wisten waar ze mee bezig waren en werkte hard door. Erg gezellige mensen die in mum van tijd alles verhuisd hadden.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Ik zal de complimenten doorgeven aan het verhuisteam! Veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning!
Verhuizing prima uitgevoerd. Deels inboedel in opslag en daarna verhuisd naar nieuwe adres. Goede communicatie, deskundig verhuisteam, Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning!
Alles ging volgens plan en ruim op tijd klaar. Ondanks de Corona zijn de werkzaamheden snel en adequaat uitgevoerd.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Uiteraard zijn wij ook blij met het feit dat de verhuizingen door kunnen blijven gaan gedurende deze "Coronaperiode". We wensen u namens het hele team veel woonplezier in Houten!
De verhuiswagen arriveerde zelfs iets vroeger dan verwacht, zodat er even tijd was voor een kop koffie. Binnen twee uur was alles vakkundig ingeladen, al misten de verhuizers wel de dozen, die wij zelf al verhuisd hadden. Met de dozen is de wagen beter in te laden. Uiteindelijk mochten ze er toch nog twee meenemen, omdat er in onze auto geen plaats meer voor was. Na een uurtje rijden arriveerden we in Hoogland en begon het uitladen. Om 1 uur stond alles binnen en reed de verhuiswagen al weer richting Zwolle. Wij zijn dik tevreden met dit bedrijf. Alles is voor 100% goed overgekomen.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat alles volledig naar wens is verlopen. Veel woonplezier in Hoogland toegewenst!
TOP
Hartelijk dank voor uw positieve review! Namens het team van Ter Haar Topmovers wensen wij u veel woonplezier in uw nieuwe woning!
Zeer goede ervaring met Ter Haar. Zowel de offerte/prijs, het persoonlijke contact en de verhuizing zelf zijn ons zeer goed bevallen. De verhuizing was netjes en correct, het demonteren en monteren ging snel.
Goede en snelle service.
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw positieve review! Namens het team van Ter Haar Topmovers wensen wij u veel woonplezier toe!
klantgericht,in oplossingen denkend. Geeft rust in de hectiek van n verhuizing.
Bedankt voor uw positieve review!
Zonder enige problemen snel en vakkundig verhuisd. Erg tevreden over de service.
Hartelijk dank voor de positieve review. Namens het team van Ter Haar Topmovers wensen wij uw veel woonplezier toe!
Zeer correct personeel en die met veel zorg je spullen verhuizen. Dit was niet de eerste keer dat ik Ter Haar in heb geschakeld. Beide keren de zelfde positive ervaring.
Beste Arjan, Bedankt voor de positieve feedback! Veel woonplezier gewenst en wie weet, voor in de toekomst, tot een volgende keer!
Vlot, vriendelijk, niets op aan te merken
Hartelijk dank voor de positieve review! We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning!
Mijn ervaring met Ter Haar Top Movers is uitstekend. Twee prettige erg vriendelijke mannen. Ze hebben mijn verhuizing een stuk makkelijker en minder heftig gemaakt. Alle lof! Ik kan dit bedrijf van harte aan bevelen!
Beste Janet, Bedankt voor uw positieve review! Namens Ter Haar heel veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning!
Uit een keuze van 6 verschillende aanbieders sprong Ter Haar Top Movers echt boven iedereen uit. Qua prijs zeker niet de goedkoopste tegelijkertijd zeker ook niet de de hoogste. Prijs kwaliteit verhouding staat in zeer goede verhouding. De communicatie lijnen zijn kort en zeer professioneel en vakkundig. Afspraak is afspraak!! Keurig te werk en op uitvoerige wijze de opdracht uitgevoerd. Complimenten zijn zeker voor de mannen die op de dag zelf ons hebben geholpen om de gehele inboedel van A naar B over te brengen. Zoekt u een betrouwbare partner zonder gedoe waarbij prijs kwaliteit in verhouding staat men een klant(belang) gerichte houding. Bent u hier aan te juiste adres!
Hartelijk dank voor uw positieve review en aanbeveling! Uiteraard streven wij hier altijd naar en dan is het altijd prettig om te horen dat het zijn gewenste uitwerking heeft gehad. Namens het team van Ter Haar wensen wij u veel woonplezier toe!
Al een aantal keer heeft Ter Haar Top Movers onze verhuizing verzorgd. altijd naar volle tevredenheid. Nu ook de verhuizing van mijn moeder via Ter Haar geregeld. En ook dit verliep weer vlekkeloos! Voorlopig denken we even niet aan verhuizen, maar mocht het in de toekomst nog een keer gebeuren, dan vragen we zeker weer Ter Haar om dat te verzorgen!
Fijn om te horen dat ook deze verhuizing weer naar alle tevredenheid is uitgevoerd. We wensen u veel woonplezier en wie weet tot een volgende keer!
Snelle en adequate communicatie met kantoor en goede service. Vriendelijk en professioneel personeel. Tevreden terugkerende klant.
Fijn om te horen dat ook deze verhuizing naar wens is verlopen! Veel woonplezier toegewenst!
zeer tevreden
Bedankt voor uw positieve review en veel woonplezier toegewenst!
Duidelijke afspraken, goede communicatie, vriendelijk en klantgericht personeel. billijke prijs. Kortom, gewoon Top
Fijn om te horen dat alles TOP is verlopen. Veel woonplezier toegewenst!
Het vervoer liep geheel volgens afspraak. Prettig en correct personeel. Kundig en vlot.
Bedankt voor uw positieve review! We wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning!
Alles ging erg professioneel. Mijn spullen werden goed afgedekt en alles is zonder beschadigingen over gekomen. Met een soort lift werden de zware spullen uit mijn huis gehaald. Helaas bleek er geen stroom op deze lift te zitten en daarom trad er wat vertraging op. Men moest eerst startkabels ophalen vanaf de vestiging om het liftje te kunnen opladen. Maar daarna ging alles snel en professioneel! Vriendelijke verhuizers ook! Top! Ik zal een volgende keer weer Ter Haar in zetten en dan ook voor meer spullen (dit was toch wel veel fijner dan zelf sjouwen)!
Bedankt voor uw positieve review! Klopt inderdaad van de verhuislift, helaas werden wij in de steek gelaten door de techniek. Gelukkig kon het relatief snel worden opgelost. We wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning!
Bedankt voor uw positieve review!
Fijne verhuizers die wisten wat ze deden. dachten ook goed mee i.v.m. plaatsing van meubels. Hard gewerkt.
Bedankt voor uw positieve review! We proberen inderdaad altijd mee te denken met de klant waar mogelijk. Fijn om te horen dat u de verhuizing als prettig heeft ervaren. Rest ons u veel woonplezier toe te wensen in uw nieuwe woning!
Prima ervaring gehad met dit verhuisbedrijf. Komen afspraken na en zijn kundig te werk gegaan.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning!
Wij zijn uitermate tevreden over de drie verhuizers, die bij ons zijn geweest. Deskundig en super vriendelijk. Mochten wij of iemand uit onze omgeving een verhuis bedrijf nodig zijn, bevelen wij dit bedrijf aan.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw verhuizing naar wens is verlopen. Veel woonplezier toegewenst!
Nikolaus Ottostraat 4
8013NG Zwolle
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.