Vriendelijke mensen, deskundig advies, netjes werken. Kortom: TOP
Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review! Veel woonplezier gewenst en wie weet tot ziens!
Soepel en vriendelijk! Prima dus
En dan ben je ineens tijdens deze “Corona Periode” hulp nodig van een Verhuisbedrijf. Ter Haar in Zwolle gebeld en er werd direct goed geluisterd wat wij zoal nodig waren aan hulp. We werden snel ingepland, er waren duidelijke afspraken, scherpe prijs en alles is gewoon perfect gelopen!! Een zeer positieve ervaring waardoor wij nu ook de moeite nemen om een review te schrijven. Dank jullie wel mannen voor de prettige en snelle manier van werken! Veel sterkte in deze lastige periode!!
Vanaf het eerste contact verliep alles heel correct en plezierig. De verhuizing verliep op rolletjes. De medewerkers waren vriendelijk en netjes en er werd veel zorg besteed aan het verpakken van de kwetsbare meubelstukken. Ook de service achteraf was super: een van de schuifdeuren van de kledingkast bleek niet goed te "lopen"en na een telefoontje waren er snel medewerkers om dit euvel op te lossen.
Een leuke goed georganiseerde club. Niets is ze te veel en weten duidelijk van aanpakken
Bij onze verhuizing hebben we ervoor gekozen om Ter Haar ook te laten in- en uitpakken. Wat een bijzondere ervaring en wat mooi om te zien hoe uitstekend en met een razend tempo dit ging. Zeeeer tevreden!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning en wie weet tot ziens.
Wij zullen u aanbevelen, één min puntje, de kleine kamerplanten zaten in één van de vele dozen "genaamd keuken", die tijdelijk in opslag staan, bij toeval na 2 dagen ontdekt, ze leven nog, waren er wel slecht aan toe, extra compliment aan de vrahctwagencauffeur/verhuizer, heeft de kluis toch boven gezet, SUPER FIJN
Bedankt voor uw positieve review. Vervelend dat uw kamerplanten in een verkeerde doos terecht zijn gekomen. Onze excuses hiervoor, gelukkig hebben ze het overleefd. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning en wie weet tot ziens!
Zeer professioneel, nette mensen, leveren goed werk af.
Bedankt voor uw positieve review!
Afspraken werden goed nagekomen. De werksfeer was erg prettig.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Geen enkele negatieve op-of aanmerking.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Na een korte voorbereiding, omdat wij heel snel een verhuizing moesten regelen voor mijn schoonmoeder, een goede verhuizing met een team die de situatie goed begrepen en de spullen goed hebben overgebracht. Wij zijn er erg tevreden over.
Verhuist van Hengelo naar de meern. Alles keurig geregeld er werd netjes een taxatie gemaakt en alles keurig op de datum afgehandeld. Nog nooit zo’n snelle verhuizing meegemaakt en ben toch al heel wat verhuisd. In 2 uur heel de wagen ingeladen en eenmaal aangekomen in de Meern binnen een half uur alles uitgeladen. Heel vriendelijk en een super service, voor herhaling vatbaar (al wil ik hier nu voorlopig wel even blijven zitten) mocht ik weer verhuizen dan word het weer met top movers
Fantastische verhuizers!
Alles super goed verlopen , vriendelijk personeel die alles keurig op plek gezet hebben en onze tafel keurig gelijmd hebben
Alles volgens gemaakte afspraak
Door het slechte weer kon de verhuisladder niet gebruikt worden en moesten de mensen toch 2½ verdieping over de trap de spullen versjouwen; complimenten voor de mensen. Vriendelijk, behulpzaam en een zeer goede zorg voor onze spullen.
Samenwerking personeel onderling en samenwerking met de 2 aanwezige opdrachtgevers. Wijze van aanpak met de uit te voeren klus in algemeenheid. Communicatie met "ons". Duidelijke positieve uitstraling tijdens de uitvoering van de klus.
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zullen uw verbeterpunten meenemen in onze evaluatie. Met vriendelijke groet, M. Bruin Ter Haar Topmovers
wij zijn tevreden
Snel gewerkt
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Naar aanleiding van deze beoordeling hebben wij rechtstreeks contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, M. Bruin Ter Haar Topmovers
Deskundig, accuraat en betrouwbaar!
Deskundig, professioneel en snel.
Nikolaus Ottostraat 4
8013NG Zwolle
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.