correcte afhandeling
Goed georganiseerde verhuizing, zowel wat betreft de administratieve kant als de manier waarop alles is ingeladen in twee verhuiswagens en weer is uitgeladen. Leuk verhuisteam dat vlot, deskundig en voorzichtig alles heeft overgebracht naar ons nieuwe huis. Informatievoorziening prima. Naleveren van extra verhuisdozen en tape ging snel. Aanrader!
Samenwering is met een paar mails en telefoontje snel geregeld.
De verhuizers waren op tijd, goed voorbereid en met de juiste materialen / middelen om onze verhuizing deskundig en vlot in Goede banen te leiden.
alles verliep zoals verwacht en afgesproken
Heel vriendelijk personeel. Werken nauwkeurig. Zeker aan te bevelen als u gaat verhuizen!
De verhuizing verliep heel rustig, efficiënt, relaxed en gesmeerd in een zeer goed sfeer.
Prima verlopen verhuizing. Betrouwbaar en daadkrachtig was het zonder enige schade snel voor aelkaar.
Zowel voortraject, uitvoering en natraject waren zeer professioneel en ook in een aangename mensvriendelijke sfeer.
Prima service en zeer prettige mensen.
Stipt op tijd volgens afspraak, professionele aanpak, vlekkeloze verhuizing!
Perfecte dienstverlening
Geen, service was zeer goed
Meedenken Oplossingsgericht Vindingrijk Netjes Secuur Snel
Vriendelijk, snel, afspraken worden nagekomen, goede prijs-kwaliteit verhouding
Geen idee
De heer Arts en zijn medewerkers zijn rustig en plezierig in de omgang en het uitvoeren van de verhuizing. Dat maakt dat zo’n voor ons grote klus goed te doen is. Gezien de woonsituatie was het veel en lang lopen voor iedereen, en daar werd positief mee omgegaan. Dat heb ik erg gewaardeerd.
Ga zo door! Betrouwbaar en goed.