Het was de 3e keer dat we Arts als verhuizer meemaakten. in 1996, in 2021 en nu in 2024. Elke keer perfecte service. Ze zijn voorzichtig met je spullen, werken goed door, maar hebben ook tijd voor een praatje. Nog nooit een probleem gehad en dat ook nog voor een nette prijs. Wij raden Arts verhuizingen iedereen aan.
De verhuizing is perfect gelopen. Alles is door Arts goed ingepakt, ingeladen en in ons nieuwe huis weer op de plaats gezet. We hebben zelf wat ingepakt waarvoor Arts ons dozen heeft bezorgd. Men werkt snel en netjes, overleg over zaken voor, tijdens en na verhuizing en is bereid om extra service te verlenen. Het heeft onze verhuizing een stuk comfort gegeven.
weten waar ze mee bezig, ervaren verhuizers.
Het verhuisteam van Arts en Zoon is heel erg goed op elkaar ingespeeld. Ze werken gecontroleerd, netjes en zorgvuldig. Alles is heel aangekomen. Ook grote meubels worden met zorgvuldig verhuisd en hoeven maar voor een gedeelte uit elkaar te worden gehaald. Samenvattend, zeer tevreden!
Betrouwbaar, goede prijs, komen afspraken na en prettige contact met eigenaar en verhuisteam.
De 4 verhuizers weten van aanpakken .
Een goede kwaliteit/prijs verhouding. Prettige mensen.
De 5 mannen die de verhuizing hebben gerealiseerd hebben professioneel werk geleverd. Alles werd zorgvuldig ingepakt of afgebroken en later weer keurig neergezet in de nieuwe woning. Er werd in een vriendelijke sfeer heel hard gewerkt! Dank!
Snelle en vriendelijke communicatie. Verhuizing verliep voorspoedig op een prettige manier. Afspraken worden nagekomen. Dit verhuisbedrijf en zeker aan te bevelen!
Arts en Zoon zijn super betrouwbaar, werken heel zorgvuldig (en snel!), zijn prettig in de omgang, zijn flexibel, en stemmen heel goed met de klant af (zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden). Ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima! Wij hebben sinds 1996 binnen de familie al diverse keren (zeker 5 keer) Charles Arts en zijn zoon ingeschakeld voor, alle ervaringen zijn ronduit positief!
Dit was de 2 keer dat Arts mij verhuisde. Toen heel tevreden, daarom weer voor hun gekozen en ook dit keer niet teleurgesteld. Alles goed geregeld. Houden zich aan afspraken, zijn op tijd. Werken keurig en geruisloos. Gaan voorzichtig met meubilair en spullen om. Als nog eens verhuis weet ik waar ik moet zijn.
Arts en Zoon zijn vakmensen. Verhuizing is vlot verlopen zonder beschadigingen en de meubels werden in de nieuwe woning netjes op de plek gezet en aangesloten. Er wordt met je meegedacht. De offerte was duidelijk en transparant. Afspraken werden nagekomen. Ik beveel ze zeker aan.
Arts en Zoon heeft onze inboedel via opslag in hun eigen loods op zeer professionele wijze verzorgd. Alles was tot in detail geregeld en volgens afspraak uitgevoerd. Wij hebben het hele proces als zeer prettig ervaren en willen Arts en Zoon van harte aanbevelen. Bedankt Charles en team voor de nette afhandeling van onze verhuizing naar Lent!
Zeer positief en het correct nakomen van afspraken.
Vlotte verhuizing, voorzichtig met de inboedel omgegaan en een perfecte verloop.
Goede en punctuele uitvoering.
Goede service en organisatie. Vriendelijke verhuizers. Goede communicatie zowel vantevoren als op de dag zelf. Flexibel en klantgericht
Snel een duidelijke scherpe offerte ontvangen. Duidelijke instructies voor verhuizing ontvangen. Verhuizing verliep volgens plan en achteraf factuur volgens pffferte ontvangen. Bij volgende verhuizing benader is dit bedrijf weer voor een offerte.
Overleg en samenwerking waren prima op
klantvriendelijk, correcte afhandeling, ben zeer tevreden
Ze hebben mij geweldig geholpen bij mijn verhuizing van Nijmegen naar Amersfoort. Door gebruik te maken van een verhuislift konden ze snel te werk gaan. Een deel van de meubels en de wasmachine/droger hebben ze netjes gedemonteerd/monteerd. Vriendelijke en behulpzame mensen die netjes te werk gaan.
Afspraken worden goed nagekomen. Vriendelijke mensen.
Fijn en goed bedrijf. Ben zeer tevreden over hoe alles geregeld is.
De voorbereiding was al helemaal goed: gesprek, offerte, dozen brengen, herinneringsmail. Daarna de verhuizing waarbij alles liep "als een trein". Goed team, prima op tijd, lekker doorwerken, geen gezeur en gezucht. in no time was het huis leeg: geen beschadigingen, iedereen wist wat te doen. Het lossen bij ons nieuwe huis liep net zo perfect. alles op de goede plek (op slechts een paar dozen na), de kasten goed, het bed weer in elkaar Van begin tot het eind PRIMA De dozen zijn ook meteen al weer opgehaald na een telefoontje.
Ik maakte me druk maar werd meteen gerust gesteld. Verhuizers waren vriendelijk, voorkomend, snel en plezierig.