Dozen met handgrepen misschien!
Wij waren 25 jaar eerder al 2x met Arts en Zoon verhuisd en hadden daar zeer goede herinneringen aan. We hebben weer voor Arts en zoon gekozen en zijn blij dat we dat gedaan hebben. Alles gaat soepel en snel, zonder schade. Het personeel is vriendelijk en denkt mee.
duidelijke offerte goede contacten voor en tijdens verhuizing grote service
Alles ging heel vlot. Zeer vriendelijk personeel. Lossen voorkomende problemen op en hebben veel kennis. Ik heb respect voor deze mensen die dit zware werk doen.
secuur, vriendelijk, humor, snelheid.
Sympathieke mensen bij Arts die van aanpakken weten. Verhuizing is snel en perfect verlopen.
Stipt, netjes, voorzichtig met spullen en zeer klantgericht!
niet te grote dozen, dat ik met de verhuiswagen mee kon rijden
Zeer betrouwbare indruk waargemaakt Fijn dat de baas er zelf bij is
fijn verhuisbedrijf behulpzaam en aardig
Vriendelijk, snelle response, zeer betrouwbaar en een goede prijs-kwaliteitverhouding !
Netjes en rustig gewerkt.
prettig, efficient, niet duur in vergelijking met collega-verhuizers
Perfect geregeld! Vriendelijk team, hard gewerkt
geen