Kantvriendelijk bedrijf!
De verhuizing verliep rustig zonder stress en zonder schade
Heldere communicatie en snelle reactie op mail. Duidelijke offerte, per deel van het huis. dit gaf ons de mogelijkheid een goede weloverwogen beslissing te maken wat we wel of niet zouden laten inpakken.
Prettig, rustig optreden en deskundigheid handelen gedurende verhuizing. Dat gaf rust en vertrouwen.
Ze komen hun afspraken prima na en mijn verhuizing kon vrij snel plaatsvinden. Verhuizen via opslag is mogelijk en veel goedkoper dan wanneer je zelf opslag regelt. Daarnaast is het erg fijn dat ik de verhuisdozen mag houden, zodat ik me niet hoef te haasten met uitpakken.
We zijn erg tevreden over hoe de verhuizing verlopen is. Goede communicatie, nette medewerkers, geen schade.
Prettig team. De verhuizing liep uit en het hele team heeft hard gewekt om het die dag gereed te krijgen.
Verhuisdekens vaker uitkloppen
Dit was een voortreffelijke verhuizing waar ik zeer tegenop keek maar door het snelle en proffesionele werk is mij dit geweldig meegevallen. Alleen maar lof voor deze firma en ik zal het bij iedereen aanbevelen.
Vriendelijk. Snel en voortvarend gewerkt. weinig tot geen pauzes genomen. In een woord. GOED.
Dank u voor de beoordeling. U gaf een 6 voor oplossen van schade. Maar er is volgens mijn weten toch geen schade gemaakt? Mvg Charles Arts
Zeer oplossingsgericht en klantvriendelijk
Dank u voor de goede beoordeling maar oef die 5 is wel heel laag. Daar zullen we aan moeten werken. mvg Charles Arts
Geen