uitstekend
In de maand juni 2020 heeft Van Gastel Verhuizingen, onder leiding van de heer Wessel Raats, een verhuizing voor ons ten uitvoer gebracht met betrekking tot de inboedel van een villa gelegen in Brasschaat (België). De inboedel en goederen vanuit de villa te Brasschaat diende verplaatst te worden naar een landhuis op een groot domein. Het betrof een omvangrijke verhuizingsopdracht. Ook diende de goederen ingepakt te worden op het laadadres en uitgepakt te worden op het losadres. Tevens diende er meubilair gedemonteerd te worden op het laadadres om vervolgens gemonteerd te worden op het losadres. Ook had men rekening te houden met een verhuisdocument van ruim 50 pagina’s met afbeeldingen en instructies. Dit om te zorgen dat alle goederen op de juiste plaats werden neergezet in de nieuwe woning. Alles is tot in detail op de juiste plaats gezet in de nieuwe woning. Ook de kleding werd in de juiste kasten gehangen in de kleedkamer, etc. Indien Van Gastel verhuizingen dit soort opdrachten zodanig goed ten uitvoer kunnen brengen - en ons als veeleisende opdrachtgever tevreden kunnen stellen - dan vertrouwen wij erop dat men elke verhuisopdracht (van klein tot groot) tot een succes brengt. Frederick & Elizabeth Matthaei – Van Bambergen
Ik heb in een crisissituatie een geroep gedaan op Wessel voor mijn moeder die naar verzorgingstehuis moest en ik ver weg woon en niets was teveel. Ik voelde me ontzorgd. En nog voor een vriendelijke prijs ook. Wessel bedankt!!
16-04-2020 Natuurlijk verhuis je niet elk jaar, maar de beste keuze in een verhuis bedrijf is onze ervaring van Gastel Verhuizingen Roosendaal. Hun kracht is persoonlijk- interesse - adviserend - duidelijkheid, over hoe de verhuis gaat plaats vinden en ook het uitvoeren er van met een team dat perfect op elkaar is afgestemd. Dat is onze ervaring met de verhuizing van Roosendaal naar Essen. Bedankt voor jullie inzet ! Groetjes Jose en Kees Dekkers.
Zeer vakkundige mensen werken netjes en precies.
Toen Wessel langs kwam om eea te bespreken en n offerte te maken hadden we al snel in de gaten dat we te maken hadden met n jonge enthousiaste ondernemer die, door alles op zn gemak door te nemen en zn duidelijke uiteenzetting, gelijk al n hoop zorgen en stres wegnam. Bij ons moest alles op n nogal korte termijn gebeuren en ben nog steeds blij dat we zelf niet aan t verhuizen zijn geslagen maar daarvoor n specialist in de arm hebben genomen. Dat dat v. Gastel zou worden kwam eigenlijk door de eenvoudige maar tegelijkertijd zeer duidelijke brochure die er wel meer in de bus vallen op t moment dat je huis in de verkoop staat. Het bleek n schot in de roos en niets dan hulde voor Wessel en zn team. Ga zo door!!
Van Gastel heeft ervoor gezorgd dat de verhuizing snel en soepel is verlopen. Het team was beleefd, zorgzaam en klantvriendelijk. Je kunt aan Wessel alles overlaten, niets ontsnapt aan zijn aandacht.
Dit was echt fantastisch. Zeer netjes, vakkundig, super supersnel en zeer vriendelijke en beleefde verhuizers. Het kan gewoon niet beter.
Super service en exact volgens afspraak. Vriendelijke topservice
Erg fijn in hun communicatie! Korte lijntjes en goed bereikbaar. Verhuizen is een stressvolle bezigheid maar deze mannen hebben ons een hoop zorgen ontnomen en voor een snelle en prettige verhuizing gezorgd. Kortom hebben onze verwachtingen meer dan waar gemaakt.
Wij hebben van gastel ingehuurd bij de verhuizing van mijn vader. Het huis en de spullen hadden zeer emotionele waarde. Mijn vader was gespannen om te verhuizen maar de medewerkers hebben een goed gesprek met hem gehad en hebben hem gerust kunnen stellen. Doordat ze zo netjes om gingen met zijn spullen en een vriendelijke houding hadden is de verhuizing toch positief afgesloten.
Prima service en snelheid, verhuizing is zonder problemen verlopen en absoluut een scherpe prijs. Het personeel was zeer vriendelijk.
Helaas.
Geweldig deskundig bedrijf met vriendelijk personeel
Met 5 man stond Van Gastel 's-morgens om 8 uur volgens afspraak bij onze oude woning in Oudenbosch. In no time werd alles ingeladen en om 10.30 uur kwam de verhuiswagen aan bij ons penthouse in Roosendaal. Met een grote verhuislift werden al onze spullen langs buiten naar ons terras getransporteerd en vervolgens werd alles op de juiste plaats binnen gezet en in elkaar gezet waar nodig. Om 15.00 uur was de hele klus geklaard. Wat normaal gezien een stressvolle aangelegenheid is werd op deze manier met hulp van Van Gastel gewoon een gezellige 1e dag in ons nieuwe huis. Niets dan lof!
In één woord: Perfect!!!
Voor de verhuizing van mijn moeder had ik met spoed een verhuisbedrijf nodig. Wessel reageerde direct op mijn vraag en kon nog dezelfde ochtend langskomen. Daarna was de prijsopgaaf snel gemaakt. Vragen over de kostenopbouw werden snel beantwoord. Communicatie via whatsapp ging top. Met de voorkeurstijd en dag werd rekening gehouden. De dag van de verhuizing liep soepel, snel en netjes. De meubels werden perfect terug geplaatst en spullen werden netjes in kasten gelegd. Zelfs de assesoires werden exact teruggeplaatst. Ik was zeer tevreden. Een aanrader dus dit verhuisbedrijf.
Beleefde, beschaafde verhuizers.En voorzichtig, rustig, vriendelijk, deskundig, gezellig.
Verhuisteam werkt snel, secuur en uiterst voorzichtig ( onze spullen hebben niet 1 schrammetje opgelopen ),kasten worden deskundig uit en in elkaar gezet. Ze zijn enorm beleefd en hebben van onze verhuisdag een leuke dag gemaakt.
Onze verhuizing is bijzonder goed verlopen: alle verhuizers waren toffe, beleefde jongens die van aanpakken wisten en voorzichtig waren met de spullen. Ook top dat er 2 kleine vrachtwagens i.p.v. 1 grote waren voorzien, gezien de locatie: daardoor is alles extra vlot gegaan. Kortom: er werd echt fantastisch werk geleverd !
Wij zijn zeer tevreden, de verhuizing is vlekkeloos verlopen door een perfect team! 👍🏼 😃
Deskundigheid en vriendelijkheid van al het personeel. Een gezellig verhuizersteam dat graag een stapje extra zet voor de klant, de verhuizing was van a tot z top geregeld.
Verhuizing was geweldig geregeld
Professioneel en rustig, nemen alles van je over en als klant is de dag van verhuis hierdoor eerder ontspannend dan echt stressen. Gaan zorgvuldig met de spullen om. Bij de taxatie ook geen gemuggenzift maar een duidelijke globale prijs en dat is dan ook de afspraak waar ze zich aan houden