Uitermate vriendelijk en behulpzaam

Top ervaring met Horst. Zowel tijdens het laden als tijdens het lossen zeer behulpzame en vriendelijke verhuizers. Kortom een echte aanrader!

• Datum uitgevoerde diensten 15-7-2022
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Zó maak je dus van verhuizen een feestje!!

100 % tevredenheid! Vanaf de aanvraag- de bevestiging- de check een dag van te voren ( wordt erg gewaardeerd!!) de verhuisdag zelf>>> alles is soepel en naar wens verlopen. Korte communicatielijnen, de vriendelijkheid, de lol onderling en samen, de correctie afhandeling. En deskundigheid van alle medewerkers; ik vind het allemaal kernpunten van deze firma. Zeker het aanbevelen waard!!

• Datum uitgevoerde diensten 14-7-2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien

Zeer service gericht

Een verhuizing brengt veel stress met zich mee. Zodra de verhuizers aankwamen, wist ik dat ik voor het juiste verhuisbedrijf gekozen had. Benaderbare mensen, zorgvuldig met de meubels omgaan, iets extra's doen was geen moeite. Zeker toen er een probleem leek te ontstaan met de bank die met geen mogelijkheid door een van de ingangen van het nieuwe huis ging passen. De verhuizers hebben net zo lang gezocht naar de juiste oplossing, zodat het toch lukte. Wat betekende dat ze zonder extra kosten de bank gedemonteerd hebben. Zo kon het in aparte delen toch naar binnen. Daarna hebben ze het binnen weer gemonteerd. Hetzelfde gold voor een antieke kast die door de oudheid van de kast moeilijk weer gemonteerd kon worden. Ter plekke heeft een verhuizer met extra schroeven en houtlijm een deel opnieuw gerepareerd. Iets wat niet onder de verantwoordelijkheid van het verhuisbedrijf viel, hebben zij zonder extra kosten voor ons opgelost. Kortom, ik kan Horst Totaal iedereen aanraden.

• Datum uitgevoerde diensten 12 juli 2022
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Prima regionaal verhuisbedrijf, met korte communicatielijnen

Horst Totaal heeft ons al ettelijke keren verhuisd, en dat is prima bevallen. Hebben kennis van zaken, vriendelijk personeel, en zijn ons uitstekend van dienst geweest.

• Datum uitgevoerde diensten 15-07-2022
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Alles netjes volgens afspraak en hele fijne mensen!

Ik maak er geen lang verhaal van. Wil je een vlotte, nette en fijne verhuizing? Dan kun je bij Horst Totaal terecht. Alles is gewoon goed en fijn verlopen.

• Informatievoorziening N.v.t.
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 29-6-2022
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.

Een prima verhuizing, zorgvuldig en snel

Een snelle verhuizing. Met aandacht voor kwetsbare spullen. Werkzaamheden conform zoals vooraf afgesproken.

• Datum uitgevoerde diensten 24-6-2022
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.

Uitstekend bedrijf met gemotiveerde werknemers

Alles was heel goed geregeld. Vooraf werd voldoende materiaal geleverd. Alles werd met zorg op de juiste manier overgebracht door mannen met hart voor de zaak

• Datum uitgevoerde diensten 28 juni 2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website

Horst maakt verhuizen gezellig

De kracht van Horst Totaal Verhuizingen zit 'm in haar medewerkers! Allen even vriendelijk, voorkomend, hard werkend, deskundig, efficiënt en niet in de laatste plaats: vrolijk en met een bak humor. Met name die humor maakte onze (best stressvolle) verhuizing tot een dragelijke en bijna echt leuke ervaring. Doordat we zo hebben gelachen, bleven we in ieder geval mentaal overeind :) We hebben vol bewondering staan kijken naar het optimaal laden van de verhuiswagen en met nog meer bewondering naar de schijnbaar onvermoeibare medewerkers die elke doos, elk los item, met even veel liefde en respect naar hun nieuwe bestemming droegen.

• Datum uitgevoerde diensten 21 en 22 juni 2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Zondermeer positief

Ik kan er weinig meer aan toe voegen. Zeer adequaat bedrijf/deskundige en vriendelijke medewerkers. Zeker aan te bevelen bij familie/vrienden etc

• Datum uitgevoerde diensten 27-06-2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website

fantastische hulp met ervaren krachten die weten wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren.

Duidelijk aanspreekpunt tijdens de verhuizing. Wij maakten ook gebruik van hun montageservice van onze kledingkasten en dat was echt een verademing. Goede communicatie, top team en goed werk afgeleverd!

• Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten mei 2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie

Ik zou bijna als hobby gaan verhuizen

Inmiddels voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Horst Totaal. Ik heb een zware piano en woon op een verdieping met een (te) kleine trap. Naast het verhuizen van de piano hebben ze de grote meubelstukken verhuisd. Dit hebben zij allemaal via het Frans balkon direct de verhuiswagen in getild. Ik doe het ze niet na! Ik ben verhuisd uit een buurt kom met het soort mensen dat direct gaat toeteren en schreeuwen als een vrachtwagen hun pad staat. Dit is en de anderhalf uur dat deze er stond dan ook meerdere keren gebeurd. Ondanks (of juist dankzij?) dat zat de sfeer er goed in! Nog voor de middag stond mijn complete meubilair keurig op de juiste plaats in mijn nieuwe huis. In de tussentijd zijn er velen grappen gemaakt en goede adviezen gedeeld voor de nieuwe woning. Al met al ontzettend tevreden. Ik hoop dat het dit keer iets langer duurt voor het weer moet, maar ik weet nu al wie ik de volgende keer bel!

• Datum uitgevoerde diensten 06-06-2022
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Ik zou nog een keer voor Horst kiezen, maar er zijn wel verbeterpunten.

Ik ben onlangs verhuisd door Horst Totaal. De start verliep in eerste instantie wat stroef. Na het accorderen van de offerte was er telefonisch aangegeven dat de verhuizers rond 8.00 uur zouden starten. Op de verhuisdag heb ik in de ochtend gewacht. Ik bleek als tweede aan de beurt te zijn, dus ik moest tot de middag wachten. Doorgaans wordt er de dag van tevoren gebeld om een tijd af te spreken, maar dit was niet gebeurd door drukte vanwege een zieke collega aldaar en een feestdag. Toen de verhuizers er eenmaal waren ging het voorspoedig. De verhuizers gingen voorzichtig met mijn spullen om, wat ik erg belangrijk vond. Eén van de drie verhuizers zou nog wat meer gecoacht mogen worden op klantvriendelijkheid en vooral professionaliteit. Hij was beleefd in contact naar mij, maar had een andere houding als hij tegen zijn collega’s sprak, ook als ik daar bij was. Bovendien vond ik hem onprofessioneel naar mijn buren (tot twee keer toe). Hij was wel een harde werker. Tot slot heb ik een interieuradviesgesprek gehad. De mogelijkheden zijn ruim, wat erg prettig was, en er werd veel tijd genomen. Echter door ondercapaciteit heb ik wat langer op de offerte moeten wachten dan verwacht en vond ik het behoorlijk aan de prijs. Ik ben ook niet meer nagebeld. Al met al ben ik tevreden met de diensten van Horst en zou ik ook nogmaals voor Horst kiezen. Ik ga er vanuit dat de communicatie dan soepeler zal verlopen.

• Datum uitgevoerde diensten 8 juni 2022

perfecte verhuizing

Alles wat in de offerte was beschreven is feilloos gedaan. Alles volgens afspraak gedemonteerd en weer gemonteerd. Verder alles op een vakkundige wijze verhuisd. Aanrader

• Datum uitgevoerde diensten 02=06=2022

Vakwerk

Ik ben zeer tevreden over de verhuizing. Het ging vlot en ook de (de)montage verliep professioneel. Leuke mannen ook, mensen die lol hebben in hun werk. De extra nazorg, door de zoon, het leveren van haakjes voor de gordijnen, vond ik echt super. Dat is net het stukje extra waar ik heel blij van wordt. Mocht ik ooit nog eens verhuizen, dan zal ik zeker weer bij jullie terugkomen. Groet en bedankt.

• Datum uitgevoerde diensten 25-05-2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Uitsluitend positieve ervaring!

Ter Horst is een geweldig bedrijf, zeer klantgericht, erg behulpzaam en ondersteunend. Men denkt met je mee en daar waar het kan probeert men je op alle fronten te helpen. Ze leveren een hoge kwaliteit met erg vriendelijke en deskundige medewerkers. Er wordt netjes en snel gewerkt.

• Datum uitgevoerde diensten 2 mei 2022; 12 mei 2022

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk

De afspraken waren stipt nagekomen; er werd snel en efficiënt gewerkt; de sfeer was vriendelijk. Alle goederen waren veilig afgeleverd in de nieuwe woning.

• Datum uitgevoerde diensten 26 april 2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Prima verhuizers

De mannen waren zeer vriendelijk. Duidelijk kennis van hun vakgebied. Hielden continue contact met ons om het ons naar de zin te maken. Werkten stevig door, maar toen ze eenmaal door hadden dat er ook wel een geintje kon, was dat ook erg gezellig. Ondanks drukte en toch beetje spanning hoe alles zou gaan hebben we een prima dag gehad!!

• Datum uitgevoerde diensten 10-05-2022
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing

Leuk team, vriendelijk en betrouwbaar.

• Datum uitgevoerde diensten 5 mei 2022
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Prima verhuisd met deskundig, voirzichtig personeel.

• Datum uitgevoerde diensten 9 mei 2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Sociale Media

uitstekend

Keurige mensen en goede afspraken.

• Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 13-05-2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Goed overleg en prima samenwerking

• Datum uitgevoerde diensten 3 mei

Vriendelijk en correcte behandeling

De intake was duidelijk en correct. De verhuizing is prima verzorgd en de heren waren vriendelijk en voorkomend.

• Datum uitgevoerde diensten 3/4 mei 2020
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.

Goede service.

• Datum uitgevoerde diensten 06-05-2022
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja

Hele fijne ervaring met een deskundig en betrouwbaar team

• Datum uitgevoerde diensten 2 mei 2022

Ontspannen verhuizen.

Een goed op elkaar ingesteld team. Vriendelijk, humor en een stevig werktempo.

• Datum uitgevoerde diensten 28-04-2022
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Ohmstraat 8

8013 PZ Zwolle