Flexibel en meedenken bij het maken van afspraak voor verhuisdatum op korte termijn. Afspraken worden nagekomen. Medewerkers denken mee. Vriendelijke, nette harde werkers.
We moesten paar meubels tijdelijk verhuizen vanwege verbouwing. Goede service en werken netjes.
Alles is goed, netjes en snel verhuisd. Kasten zijn goed gedemonteerd en weer gemonteerd. Zelfs niet afgesproken spullen werden gewoon meegenomen.
Zeer kundige verhuizers die voorzichtig met de spullen omgaan. Wij zijn zeer tevreden! Ook de communicatie verliep soepel.
Wij zijn in de afgelopen 10 maanden 2 x door Horst verhuist en dit tot volle tevredenheid. Het verhuisteam is goed op elkaar ingespeeld en heeft zichtbaar plezier en lol in hun werk. Niets is hen teveel, en ze luisteren goed naar de klant Ook werken ze netjes en snel. Wij kunnen dit verhuisbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Tevens hebben wij een hoekkast op maat laten maken bij Horst en die is keurig geleverd en gemonteerd en geeft een hoop ruimte, daar zijn we heel blij mee. Ook de telefonische begeleiding door mevrouw Horst was prima. Kortom een bedrijf waar u gerust mee in zee kan gaan.
Horst heeft ervaren mensen in dienst. Ze hebben ons verhuisd, onze spullen opgeslagen en verhuisd naar onze nieuwe woning. De verhuizing is vlot verlopen, professioneel advies en ze gaan zorgvuldig met onze spullen om. Betrouwbaar bedrijf. Kortom: wil je een goede zorgvuldige verhuizer die een goede prijs kwaliteit biedt: kies Horst Totaal Woningstoffeerders en Verhuizers BV!
vriendelijk en behulpzaam, moeilijke of zware onderdelen zonder klagen. Verhuisd naar etage 4 hoog met moeilijke toegang professioneel opgelost. Bed en kasten professioneel gedemonteerd en weer gemonteerd.
Samen met Horst verhuisd. Prettig samengewerkt.
Horst heeft onze spullen vanuit de opslag (2e verdieping) naar ons nieuwe huis verhuisd. Verhuizen verliep heel soepel: 2 man brachten spullen uit opslag naar vrachtwagen, andere 2 plaatsten het in de vrachtwagen. Bij ons huis aangekomen werd alles netjes op z'n plek gezet. Om 8:00 begonnen, om 14:00 klaar. Stuk relaxter dan zelf met bestelbusje Verhuizen en 3x moeten rijden. Erg tevreden over Horst.
Ik ben zeer tevreden. In korte tijd kon een kleine verhuizing worden gerealiseerd. Deze werd uitstekend en met zorg uitgevoerd.
We hebben Horst Totaal ingeschakeld om onze verhuizing van 4 hoog zonder lift te verzorgen naar ons mooie nieuwe huis. De offerte procedure was al prettig, Ronald kwam aan huis om door te nemen wat er allemaal verhuisd moet worden en daarbij ook het plan door te nemen hoe te verhuizen (met de verhuislift). Vervolgens binnen een dag de offerte ontvangen. De aanloop richting de verhuizing was ook prettig. Ruime tijd voor de verhuizing de dozen bezorgd gekregen. De inschatting van Ronald was top, we hadden genoeg dozen ontvangen om alles in te stoppen. Op de dag zelf waren de heren keurig op tijd. Ze hebben met z’n 3-en keihard en erg netjes gewerkt. Vanuit het oude huis alles via de verhuislift in de vrachtwagen (met een structuur waar wij erg van onder de indruk waren) en in het nieuwe huis alle spullen in de juiste kamer neergezet. Na een lekkere snack genuttigd te hebben met de heren konden wij om half 3 met de beentjes de bank op. Wat rest, voor ons, is het uitpakken van de dozen.
Deskundig personeel, vriendelijk, behulpzaam, netjes
Goede hulp bij de verhuizing
Alles prima verlopen volgens afspraak en netjes uitgevoerd door een leuke club medewerkers.
10 jaar geleden heeft Horst ons verhuist naar een appartement in Stadshagen, deze week weer opnieuw verhuist naar een appartement in de AA-landen. Alles liep weer heel erg goed. Vlekkeloze communicatie over wat er wanneer zou gebeuren. Capabele mannen, verhuizing was goed voorbereid en uitgevoerd, ..... en zelfs de erg lastige stukken werden perfect verplaatst en weer aangesloten.
De mensen hebben ons van begin tot het eind onze zorgen overgenomen.
Alles wordt uit handen genomen en je wordt snel verhuist. In het nieuwe huis werd ook alles weer netjes in de juiste kamer gezet en de kasten en bedden werden ook netjes weer in elkaar gezet.
De verhuizing op korte termijn kunnen afspreken en dat was fantastisch! Horst totaal is in alle fasen van de verhuizing uiterst klantvriendelijk en communiceert helder. De verhuizing zelf verliep prettig. Er werd meegedacht en meegeholpen waar nodig. Horst-totaal biedt waar aan de orde meerdere diensten aan zoals bijvoorbeeld stoffering. Dit wordt op een prettige manier, zeker niet opdringerig, genoemd en we hebben dit als zeer zinvol ervaren. 5 sterren zeker op z'n plaats!
Vlotte zorgvuldige verhuizing.
Een goed georganiseerd team kwam om onze verhuizing te regelen. We hadden gekozen voor ook de demontage van meubelen en waren hierdoor relaxed de verhuizing door gekomen. Erg aardige mannen ook.
Correcte benadering.Goede eigen initiatieven.Netjes ,schoon en snel werken.
Wederom weer zeer tevreden. Ook deze verhuizing is weer goed, vakkundig en gezellig door Horst verzorgd !
De verhuizing vond op zeer korte termijn plaats. Ondanks de onderbezetting qua mankracht zijn wij keurig verhuisd. Leuk en vlot team. Alles binnen 2 dagen verhuisd en opgehangen. Sowieso wel heel fijn dat een verhuis bedrijf alles onder 1 dak heeft.
Al 3 keer met Horst verhuist , dit bevalt super goed ,snel en correct . Een aanrader dus .
Wij hebben Horst Totaal benaderd voor de verhuizing van mijn ouders. Alles was top geregeld!! Het ging super snel en netjes. De spullen zijn voor een paar dagen opgeslagen bij Horst en werden op de aangegeven dag keurig weer terug gebracht en binnen gebracht. Super goede ervaring met deze toppers! Zou ze aan iedereen aanbevelen.