Goed geholpen in de winkel Stoffeerders hebben netjes gewerkt Verhuizers schoon en netjes
De afspraken die wij met Horst gemaakt hebben zijn ze tot alle tevredenheid na gekomen. Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan. Ze denken met je mee als je ergens mee zit en niet goed weet hoe je dat het beste kunt oplossen. Dus heel erg goed.
deskundig bedrijf, goede service
duidelijk communicatie, werken netjes en voorzichtig en denken mee bij een uitdaging (zoals bij ons het geval was)
Goede service, duidelijke afspraken, verhuizers zijn harde werkers en denken goed mee.
Ik kan Horst Totaal van harte aanbevelen voor het regelen van je verhuizen. Aardige en behulpzame medewerkers die hun afspraken nakomen en voor wie niets teveel is.
Ze zijn vriendelijk en hebben nergens een probleem mee Er is altijd een oplossing Horst is een goed bedrijf
Hardwerkend en deskundig team die met humor de klus voor je klaart.
Horst Totaal is een prima verhuisbedrijf. De verhuizing liep op rolletjes, alles goed georganiseerd, de meubels goed beschermd enz. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We waren begin van de middag al "over".
Professionele medewerkers die veel verstand van zijn werk hebben. Snel en precies werk! Echt vakkundig. We zijn zo blij! Al de tweede keer dat ze ons helpen in momenten van nood. Bedankt aan Rene en Tineke
We waren op zoek naar een verhuizer. Vanwege de uitgelopen verbouwing van ons nieuwe huis bleek er ook opslag nodig. Dit was geen probleem. Alles is netjes in boxen geplaatst en in opslag gezet. Door onvoorziene omstandigheden is de uitslag van de spullen verzet naar een nieuwe datum. Hier werd goed meegedacht om een zo ideaal mogelijke datum te vinden in het drukke schema van de verhuizer. Net personeel. Zowel kantoor als Verhuizers. Voorzichtig met de spullen en het huis. Aanrader!
De verhuizers hebben alles goed overgebracht en daarbij niets op het oude of nieuwe adres beschadigd.
In 2 dagen ons kantoor verhuisd. In twee dagen één kantoor leeg en ingeladen, andere kantoor uitgeladen en alles op z'n plek gezet. Top team!
Heel klantvriendelijke en behulpzaam, alles is prima verlopen.
Het gehele proces van de verhuizing en opslag van onze inboedel verliep zeer zorgvuldig. Verhuizers zijn vriendelijk en gezellig in de omgang en gaan zeer netjes met de goederen om.
De verhuizers van Horst hebben mij prima geholpen. Een kast uit elkaar gehaald en op de goede plek weer in elkaar gezet. Wat van boven naar beneden door het raam kon, werd als zodanig naar beneden gehaald om in de wagen te zetten. Tevens alles dat verhuist moest worden op een georganiseerde manier netjes overgebracht en op de juiste plek gezet. De sfeer was goed en gemoedelijk. Ik heb er goede ervaring mee.
Bij Horst zijn ze behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, denken goed mee en leveren goed werk.
Doet wat het belooft! Er wordt met zorg omgesprongen met onze spullen. Er wordt hard gewerkt en meegedacht. De dpullen een tijdje in opslag gehad en geen muffe geur! Super!!
We zijn inmiddels een aantal keer met Horst verhuisd. Wederom een goede ervaring. Nette mannen, die voorzichtig zijn met onze spullen en waar nodig wijzen op beschadigingen die al aanwezig zijn. De verhuizing is vlot verlopen en naar volledige tevredenheid!
Louter goede ervaring, snelle en vakkundige verhuizing met oog voor kostbare en breekbare zaken. Sterk aan te bevelen!
Prima verhuizing gehad. Zowel in voorbereiding, instructie en uitvoering. Het was een regenachtige dag en daar werd goed rekening meegehouden. Alles netjes uitgevoerd, logistiek slim aangepakt. Afspraken keurig nagekomen. Top.
Het verhuisteam stelt je gerust en weet van doorpakken. Zij hebben door dat verhuizen niet zomaar een "dingetje" is in iemands leven en handelen daar ook naar. Echt een aanrader!
Zodra we contact hadden opgenomen, alles geregeld. Het gesprek wat mee ging en wat niet. Offerte binnen gekregen, en akkoord. Dozen binnen gekregen en in pakken. De dag van verhuizing, prima, goed en vriendelijk personeel. Kortom super tevreden over deze topverhuizer.
duidelijke afspraken gemaakt en alles is zeer professioneel verlopen
Zeer klantvriendelijk en goede vaklui en zeer behulpzaam