Vanaf het eerste contact tot en met de verhuizing zelf wederom prettig contact gehad met de mensen van Horst Totaal. De dozen en inpak-materialen werden op tijd gebracht. Met het verzoek tot uitstellen van de verhuizing werd flexibel omgegaan. Op de dag van de verhuizing verliep alles vlot en gestructureerd, mede dankzij de inzet van een verhuislift. Geen schade aan onze spullen. Vriendelijke en vakbekwame mensen die met een grap hier en daar de hectische dag wat luchtiger weten te maken. Als ik een minpuntje zou moeten noemen zijn dat de verhuisdozen. Deze zijn stevig maar moeten helaas wel zelf met (bijgeleverd) tape in elkaar gezet en dicht geplakt worden. Eerdere ervaring elders met vouwbare dozen (zonder gebruik van tape) was prettiger. We hopen de komende jaren niet meer te verhuizen maar we zouden Horst Totaal zeker opnieuw vragen!
Alles was toppie
Heel fijn contact, ook bij het regelen van de verhuizing. We wonen in de binnenstad en er was veel om te doen de juiste vergunning te krijgen. Horst heeft dat super goed geregeld en dachten mee. Ook de verhuizing zelf verliep zeer prettig en vakkundig. Ik zou Horst een ander, zeker in omgeving van/naar binnenstad Zwolle, absoluut aanraden.
De service gaat ver ,ook als in de tijdelijke opgeslagen inboedel met een regelmaat iets aan het “ onderhoud “ gedaan moet worden zorgen ze daarvoor.
verhuizing is vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd ondanks tegenvallende weersomstandigheden.
Het heel plezierige en keurige werken van de medewerkers hebben er toe geleid dat de verhuizing vlekkeloos verlopen is. Ook het telefonisch overleggen van een en ander voor de verhuizing was duidelijk en prettig!
Van het begin tot het eind, van voorbereiding tot afsluiting perfect geregeld. Uithuizen installatie werkzaamheden stofferen en terug inhuizen, alles prima geregeld
Ik ben positief over de service en het contact met het personeel.
Uiterst flexibel, professioneel, vriendelijk en scherpe tarieven. Een betere verhuizer bestaat niet. Chapeau voor Tineke, Gerben en Ronald en nogmaals bedankt!
Horst totaal heeft het uitstekend gedaan! Het kon niet beter!We zijn dan ook zeer zeer te spreken over een waar toptrio: Ronald, Melvin en Jeroen! Tevens was de sfeer op beide verhuisdagen prima! Het kan gewoon niet beter!! TOP! TOP! TOP!
Op één van de heetste dagen van het jaar heeft Horst onze inboedel verhuisd. Ondanks de hitte is deze dag zeer goed verlopen. De verhuizers zijn vriendelijk, professioneel en servicegericht. Ik kan ze iedereen aanraden.
Correcte verhuizing
Fijne ervaring,correct,,gehandeld
Opname vooraf uitgevoerd door het verhuisbedrijf dit klopte exact met het bedrag dat afgerekend werd aan het einde. Alles werd netjes in de wagen geladen en netjes op de plek neergezet. Zou iedereen een verhuisbedrijf Horst Totaal aanraden!
Vanaf het eerste contact vonden wij Horst Totaal erg vriendelijk en persoonlijk. Ze schatten de situatie goed in en zijn flexibel. We zijn vaak verhuisd en deden het altijd zelf, maar als gezin van vijf was de hulp dit keer toch welkom. Geen moment spijt van gehad! Beleefd, netjes, professioneel en nog gezellig ook. We hebben een ontspannen en fijne verhuisdag gehad dankzij de hulp van Horst Totaal.
We zijn erg blij met en tevreden over de service die door Horst Totaal is gelevered. En dat op zeer korte termijn. Een verhuizing naar een woning in een verpleegtehuis geregeld binnen een week na aanvraag ik fantasties, En de medewerkers die zich vrijwillig aanmelden voor werk op zaterdag worden nog extra hartelijk bedankt.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier toe in België. Team Horst Totaal
Ervaren verhuizers, die echt zorg dragen voor je spullen.
Fijne medewerkers die steeds meedenken.
Zowel onze verhuizing als raambekleding/vloerbedekking door Horst laten doen en we zijn erg tevreden. Het is een echt familiebedrijf, vriendelijk en erg servicegericht, harde werkers en vakmensen. Verhuizing was een leuke club jongens met ook veel lol erbij, wat belangrijk is op zo'n dag. Geleverde werk is uitstekend.
Heel zorgvuldig Heel duidelijk Vriendelijke mensen
Aardig en professioneel en zorgvuldig!
Zeer positieve ervaring en heerlijk ontzorgend.
Goede en duidelijke afspraken die eventueel snel aangepast kunnen worden. Het bedrijf is op maandag gesloten maar extra dozen halen was geen probleem. Zeer betaalbaar. Zowel de mensen op kantoor als de sjouwers zijn prettig in de omgang.
Een super ontspannende verhuizing gehad. Gezellige mensen met kennis.
Voor een tweede keer gebruik gemaakt van de verhuisdiensten. Ook nu weer een hoge kwaliteit, snelle service, afspraak is afspraak en ook gezelligheid. Zeer tevreden.