Alles oké behalve.......zie hieronder.
Hele fijne verhuisschauffeur was in hoorn te weinig hulp doordat ik met 2 zwakbegaafde mannen die normaal goed mee kunnen helpen 1 daarvan liet het afweten maar de chauffeur bleef rustig ben hem zeer dankbaar. Want ik raakte zelf wat in paniek echt super zijn jullie bedankt
Deskundig, betrokken en vriendelijk.
Deskundige en vriendelijke mensen .die de verhuizing voor mij gedaan hebben ik ben daar zeer tevreden over.
Alles verliep super goed en snel
redelijke vragen van opdrachtgever uitvoeren en niet zonder overleg nalaten. meer overleg. klantvriendelijke optreden van verhuisteam.
snel en veilig, niets is er gebroken.. antieke kasten goed verzorgd.
De te verhuizen kasten waren goed verpakt en er werd voorzichtig mee omgesprongen. Ik kreeg ook nog advies over een onderhoudsmiddel om de kastdeuren nog soepeler te laten lopen. De verhuizers waren erg vriendelijk en bereid om net een stapje meer te doen door ook nog een loodzwaar bureaublad voor me naar zolder te brengen. De afspraken werden keurig nagekomen en de communicatie was helder. Volgens het boekje!
Dat men in een keer alles verhuisd. en je hebt met allemaal motiverende mensen te maken.
Verhuizers kwamen niet op afgesproken tijdstip maar veel later.
Prettige omgang met ons als klant door personeel. Vooral Wim Koelewijn verdient een compliment daarvoor.
Ga zo door !!
de snelle manier van handelen tijdens de verhuizing. Ze pakten het handig aan en hebben de pittige klus zonder morren opgepakt!
klachtafhandeling vriendelijkheid bereikbaarheid
Geen
Het lossen van de verhuiswagen was niet zo eenvoudig, maar dit werd prima opgelost door te lossen via het balkon op de eerste etage.
Stipt op tijd!
Duidelijk, deskundig en vriendelijkheid van alle medewerkers.
Wtterwille 9
8447GB Heerenveen
Wolthuizen Verhuizingen heeft meer dan 100 jaar ervaring in het verhuisvak. Naast het uitvoeren van verhuizingen van de ene naar de andere woning, bieden wij extra diensten zoals inboedelopslag en demontage / montage van bedden kasten en andere grote meubelen. Wij bedienen veelal particulieren en bedrijven in de regio Friesland, maar ook ver daarbuiten. Zo verzorgen wij verhuizingen binnen en buiten Nederland. Voorafgaand aan de verhuizing bespreekt onze verhuisadviseur met u wat u van ons verwacht en wat er moet gebeuren. Door te werken met goed opgeleid personeel, modern materiaal en een persoonlijke aanpak, zijn wij door de jaren heen gegroeid tot een succesvol allround verhuisbedrijf. Meer informatie vindt u op onze website: