Wolthuizen heeft me alle zorgen uit handen genomen en heeft de verhuizing prima geregeld.
Fijne en snelle verhuizing zonder problemen
Op het afgesproken tijdstip kwamen de verhuizers ter plaatse. Met zorg werden de meubels in en uitgeladen en alles is zonder beschadigingen over verhuisd. Daarnaast waren de mannen van Wolthuizen vriendelijk in de omgang, behulpzaam en zeer bekwaam. Wolthuizen is voor iedereen een aanrader. Wij zijn zeer tevreden. Fam. Hidma, Sneek
Wij zijn erg tevreden over de verhuizing, stipt op tijd, de netheid en de zorgvuldigheid heeft daartoe bij gedragen.
De verhuizing is zeer goed verlopen. Van de voorbereiding tot de verhuizing zelf en de tijdelijke opslag van een deel van de goederen, liep alles goed. Ook de verhuizers zijn zeer professioneel, zorgvuldig en vriendelijk.
Vriendelijk en betrokken personeel dat keurig op tijd was en onze flinke inventaris ruim voor het eind vd dag heeft verhuisd naar een volgende boerderij. De prijs is er wel naar.
Er werd meegedacht en dat was fijn. Het was de eerste keer dat wij niet zelf verhuisden en dus een prettige ervaring.
Werken met goed materiaal en het personeel heeft goede kennis hoe het werk in elkaar steekt!!
De taxateur straalde rust uit, gaf goede tips en duidelijkheid over hoe de verhuizing zou worden aangepakt. De ploeg die op de eerste dag bij ons landde om in te pakken wist van aanpakken, werkte efficiënt met een vleugje humor, er was tijd voor een praatje en koffie en zij stelde ons gerust bij vragen of "zorgen". Heel professioneel. Zo ontspannen als het er uitzag werd er heel hard doorgewerkt. Ook op de verhuisdag liep alles op rolletjes inclusief de transporten met verhuislift naar de 3de en 4de verdieping. Waar we vooraf opzagen tegen het verhuizen is het ons door hun houding en inzet enorm meegevallen. Gouden ploeg!
Met vriendelijk en professioneel personeel is de verhuizing prima verlopen.
Ben erg tevreden met de verleende service en de prestatie. Stipt op tijd, eerste een zinvolle ronde door het huis om eventuele “uitdagingen” voor te zijn en daarna werden gestructureerd de verhuisdozen en de grote stukken efficiënt ter hand genomen. Net zo snel als het inladen ging het uitladen efficiënt en doordacht, waardoor de totale verhuizing buitengewoon soepel en snel verliep. Mijn complimenten en ben op basis van deze ervaring een ambassadeur geworden.
In verband met de verbouwing van ons huis, heeft Wolthuizen het grootste deel van onze inboedel ingepakt en in de opslag gezet. Prettige communicatie, flexibel, fijne mensen over de vloer; tot nu toe dus prima ervaring! Als onze spulletjes over een maand of 3 ook wer netjes worden afgeleverd, is het helemaal top!
Goede service en ze werken snel en erg netjes. Halen en brengen van de dozen is maar 1 telefoontje en het is direct geregeld. Ook de offerte snel en doeltreffend. Aanrader!
Vanaf eerste contact tot dag van verhuizing verloopt alles naar wens. Volledig, duidelijk, alles volgens afspraak en op tijd. De verhuizers zijn harde werkers en prettig in de omgang. Hard werken EN gezellig. Niets dan lof!
Prima en vakkundig
De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en drie huur stond de gehele inboedel netjes in de verhuiswagen. Op het nieuwe adres alles in overleg vlot weer op zijn plaats. En alles netjes en zonder beschadigingen.
zonder problemen . alles ging goed
Vaklui, denken mee, goede service.
Van te voren word er de tijd genomen om offerte te maken dit word doorbesproken zodat je weet waar je aan toe bent. Vriendelijke behulpzame verhuizers nemen de tijd om te kijken waar alles moet staan niets is teveel - vakkundig want verhuizen is echt een vak - alles word met grote zorg verplaatst . Van de flat was op de 3e verdieping met de lift van de vrachtwagen ging het snel. De verhuisdozen etiketten en inpakpapier waren reuze handig .
Komen afspraken na.
Drie prima verhuismannen! Communicatie voor die tijd was prettig. Verhuismannen waren prettige mannen. Weten wat ze doen.
Deskundig, netjes, professioneel.
Vriendelijke en kundige medewerkers.
De heren waren op tijd,goed gehumeurd en zorgvuldig. Ze waren zeer ervaren en vriendelijk. Vond het sneu dat de grote bank niet in de lift pastte en daardoor via de trap naar de 3e etage moest worden gebracht.
Vakkundige en vriendelijke verhuizers. Komen echt al hun afspraken na. Goede service.
Wtterwille 9
8447GB Heerenveen
Wolthuizen Verhuizingen heeft meer dan 100 jaar ervaring in het verhuisvak. Naast het uitvoeren van verhuizingen van de ene naar de andere woning, bieden wij extra diensten zoals inboedelopslag en demontage / montage van bedden kasten en andere grote meubelen. Wij bedienen veelal particulieren en bedrijven in de regio Friesland, maar ook ver daarbuiten. Zo verzorgen wij verhuizingen binnen en buiten Nederland. Voorafgaand aan de verhuizing bespreekt onze verhuisadviseur met u wat u van ons verwacht en wat er moet gebeuren. Door te werken met goed opgeleid personeel, modern materiaal en een persoonlijke aanpak, zijn wij door de jaren heen gegroeid tot een succesvol allround verhuisbedrijf. Meer informatie vindt u op onze website: