Vanaf het allereerste contact, het inschatten van het benodigde aantal dozen tot en met de verhuizing zelf en het 'inruimen', zijn we heeel erg tevreden. De mannen zijn deskundig, hebben veel ervaring en zijn ook erg gezellig. Het was een feestje om met jullie te werken! Heel fijn ook dat we alvast wat in de opslag kwijt konden, voor d eigenlijke verhuizing.
De verhuizing is perfect verlopen, niets was teveel. De verhuizers waren op tijd, vriendelijk niets was teveel. Ze hebben ons met van alles geholpen zodat deze dag zonder problemen is verlopen. Een geweldig team.
Met zo'n team hoef je je geen zorgen te maken over de verhuizing.
Ervaren mensen met goed overleg
Wij hebben al diverse keren gebruik gemaakt van REVI , zowel van Nederland naar Spanje en ook in Spanje . Altijd correct en afspraak is afspraak.
Goed geregeld en niets is teveel!
De afgelopen jaren zijn wij meer dan eens verhuisd, daardoor zijn wij met meerdere verhuizers in aanraking geweest. Op aanraden van onze makelaar hebben wij contact opgenomen met de Brabantse Verhuiscentrale. Vanaf het eerste moment hebben wij een ontzettend goede indruk gekregen. Voor een Life Event als een verhuizing, is het goed thuiskomen met BVC. Begripvol, snel en altijd beschikbaar. Onder alle omstandigheden. Op de grote dag zelf hebben wij een meer dan fantastisch team om ons heen gehad! Wat een fijne doorpakkers! Van het begin tot het eind. Als je je verhuizing goed geregeld wilt hebben, ben je bij BVC op het juiste adres. Bedankt allemaal!
De verhuizing van mijn meubels en andere grote spullen is prima geregeld door Brabantse Verhuiscentrale, inclusief (de-)montage.
Mijn particuliere verhuizing is prima verlopen. Ook heel fijn dat de lege dozen (na uitpakken) ook in meerdere delen kunnen worden opgehaald. In mijn oude huis zijn wel wat muren beschadigd met verhuizen. Om die reden net geen 5 sterren. Gelukkig hebben de nieuwe eigenaren daar niet moeilijk over gedaan.
VBC heeft mij twee maal verhuisd in anderhalf jaar. Wat een fantastisch bedrijf en wat een fantastische verhuizers! Niets is teveel, zijn zeer klantvriendelijk en, ook heel fijn, ze hebben een hoop plezier samen. Elk verhuisbedrijf zegt te ontzorgen, maar BVC doet dat echt. Ik ben alleenstaand, en BVC heeft echt alle stress weggenomen. Ik ben heel, heel erg tevreden!!
Ervaren medewerkers die zorgvuldig alle verhuisspullen oppakken en inpakken. Kwetsbare spullen worden goed beschermd gemaakt voordat ze worden ingeladen. Contact op en prettige en vriendelijke manier!
Ik heb al een paar keer gebruik gemaakt van de vakkundige verhuizers van de Brabantse verhuiscentrale en ben iedere keer weer onder de indruk van hun zorgvuldigheid, hun teamwork en hun relaxte manier van werken.
Goed bedrijf met de juiste mensen en materieel. Verstand van zaken en professionele aanpak.
De verhuizers verstaan hun vaak en doen hun werk met plezier.
Alles was goed geregeld. - verhuisdozen - alles op tijd - leuke medewerkers - goede service
Prettige, vakkundige mensen die met grote zorg de verhuizing van inpakken t/m uitpakken top hebben gedaan!
Verhuizers waren vriendelijk deskundig en servicegericht.
Ik ben zeer tevreden, de mensen waren vriendelijk, snel en zeer behulpzaam.
Zeer flexibel en bereid een beetje buiten de gebaande paden te treden. Oplossings- en klantgericht
Zeer vriendelijke en korrekte behulpzame verhuizers
Alles volgens afspraak nagekomen!
Komen netjes hun afspraken na. Zetten alles netjes op z.n plek. Vriendelijke hard werkende mannen. Ik zou zeggen ben je op zoek naar een verhuisbedrijf zoek niet verder bij BVC zit je goed
Ze dachten goed mee. Ze gingen zorgvuldig met de meubels en andere spullen om.
Een heel prettige ervaring. Professioneel en vriendelijk.
Prettige, soepel verlopende verhuizing en gezellig bovendien.
Broekakkerseweg 22
5641 PC Eindhoven