Zowel het laden als het lossen ging zeer snel en professioneel. Zeer goed op elkaar ingespeeld team met allemaal een goed humeur!
Wat een perfecte verhuizing. Alle zorg uit handen genomen en zeer professioneel alles afgehandeld van A tot Z.
Heel nette verhuizers die zeer zorgzaam met je spullen omgaan. Goede service. Voor de tweede keer gebruik gemaakt van opslag en verhuizen ..een echte aanrader !
Wij zijn heel erg te spreken over onze verhuizing door BVC. De verhuizers waren aardig, efficiënt en verplaatsen onze spullen met alle zorg en respect. Alles stond netjes op zijn plek toen de heren klaar waren en dat alles in een, in onze ogen, kort tijdsbestek. Ze straalden plezier uit in hun werk, hetgeen zo’n spannende dag toch luchtiger maakt. Dit was voor ons de 2e keer dat we verhuisd zijn door BVC en we zouden iedereen aanraden om hun verhuizing te laten doen door dit bedrijf.
Perfect bedrijf zowel qua opslag verhuizing medewerkers etc Ben super tevreden en raad iedereen dit bedrif aan
Wij zijn heel tevreden over de verhuizing. De spullen zijn netjes ingepakt en in het nieuwe huis is alles netjes op z'n plek gezet. Er is niets kapot gegaan. Vriendelijke en deskundige verhuizers. Goede prijs.
Ondanks dat we een ongebruikelijke klus hadden is dit in samenspraak prima gelukt. Duidelijke en snelle communicatie en keurige verzorging.
Keurig op tijd verschijnt BVC met goede zin om de dag te beginnen met “onze” verhuizing. Een stapje extra om mee te denken met de klant daar draaien ze hun hand niet voor om. Kortom: een hele prettige ervaring bij BVC en zeker iedere Euro waard als je je wil laten ontzorgen. Wij raden iedereen dit verhuisbedrijf aan!
Aardige en kundige medewerkers die ons het vertrouwen gaven dat alles goed zou komen. En dat was ook zo! Heel professioneel en klantvriendelijk. Ton Fischer en Ineke Strouken
Gemotiveerd , duidelijk extra uren geen probleem en vriendelijk top verhuizers.
Door het inschakelen van de BVC verliep mijn verhuizing snel en zonder problemen. Vriendelijk team, deskundig en behulpzaam. Het enige nadeel is dat ze alleen op de woensdag verhuisdozen komen bezorgen.
Ik denk dat mijn openingszin alles al zegt. Maar het begon al met juiste inschatting van volume en hoeveelheid werk. Een goede hoeveelheid afgeleverd keurig afgeleverd 6 weken voor de geplande verhuizing, zo dat we redelijk relaxed zelf konden inpakken. De crew was er op tijd en na inspectie van het huis (en een kopje koffie) gingen ze voortvarend aan de slag. Aan het einde van de ochtend kwamen er nog 2 man bij en de meegbrachte bus met aanghanger bleek toch ook nodig te zijn. Wat helemaal super was, was het gebruik van een rolsteiger met loopplanken. Konden ze beide bovenetages zo van het balkon de vrachtwagen in tillen. Niks lastige trap! Super idee heren. Het zelfde natuurlijk op ons nieuwe adres. En uitpakken ging zo mogelijk nog sneller. Wij hadden ook gekozen voor de optie de- en monteren van kasten enz. Ook die zijn zonder beschadigingen keurig op de plaatsen opgebouwd waar we ze in het nieuwe huis bedacht hadden. Kortom, we zijn zeer tevreden klant. Jammer voor hen, dat we besloten hebben dat dit onze laatste verhuis zou zijn :-). Anders zeker weer met BVC.
Echt heerlijk om zorgenloos te verhuizen.....
Zeer vriendelijk personeel, die professioneel de verhuizing helemaal regelden. Geen enkele probleem als tijdens de verhuizing toch wat aanpassingen werden gevraagd. Prima ervaring!
Om 8 uur in de ochtend stonden de drie verhuismedewerkers op de stoep en rond het middaguur was mijn moeder verhuisd. Alles werd snel maar ook met zorg uitgevoerd. Medewerkers waren erg vriendelijk en attent in de omgang.
Erg tevreden over verhuizing van mijn dementerende moeder naar een zorginstelling. Kort van tevoren geboekt. Verhuizen van kast met antiek kristallen glazen was een enorme klus. Het werd met maar veel zorgvuldigheid ingepakt en terplekke werd besloten dat uitpakken ook mogelijk was. Omgang met de verhuizers erg prettig, vriendelijk en professioneel. 1 minpuntje was dat ze ruim een uur later kwamen . We raden zeker de Brabantse verhuiscentrale aan
Gewoon goed en netjes
De verhuizers waren vrolijk, heel rustig en voorzichtig met onze spullen. Het bed en een aantal kasten werden netjes afgebroken en op het nieuwe adres weer professioneel in elkaar gezet. Hulde!
De verhuizers waren zeer efficiënt en vriendelijk. Petje af voor het zware werk in 30 plus graden!
BVC verhuist mij voor de derde keer. Ook nu viel bij het inpakken de aandacht en de voorzichtigheid me op tijdens het laden van de boxen. Het personeel is enorm vriendelijk, gezellig en werkt hard, zelfs bij 36 graden! Ook het kantoorpersoneel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze zoeken samen met je naar oplossingen.
Taxateur werkte via beeldbellen vanwege corona lock down en schatte de hoeveelheid spullen te laag in. Aantal geleverde dozen was te laag in eerste levering. Zonder gedoe een extra levering gehad. Zelf zorgvuldig ingepakt behalve de grote kledingkast, die BVC heeft gedemonteerd en gemonteerd. Verhuizing was zeer zorgvuldig. Meubels werden in plastic ingepakt ter bescherming en daarna in dekens. Grote deurmat om de nieuwe vloer te beschermen. Enzovoorts.
Onze verhuizing van een woning waar 20 jaar in gewoond is naar een nieuwbouw woning in een andere plaats is echt heel goed gegaan. Het team werkte hard, professioneel, vrolijk, snel en voorzichtig. Ze dachten mee en waren flexibel. Een week later nog een keer maar dan met spullen uit de opslag; weer prima en snel verlopen. We zijn erg tevreden en bevelen BVC absoluut aan!
Mijn ervaring is zeer positief te noemen. Van offerte tot het eindresultaat.,
Verhuizing werd met bijna militaire precisie uitgevoerd door een team fijne mensen die zichtbaar plezier hebben in hun werk. Volstrekt stressloze verhuisdag! Zo kun je bijna uitgerust beginnen je nieuwe stek in te richten.
Broekakkerseweg 22
5641 PC Eindhoven