Bijzonder vriendelijke mensen die de problemen op vriendelijke en deskundige manier wisten op te lossen.
vriendelijke verhuizers
Het verhuisteam was top! Met 34 graden Celsius en 1 zieke, heeft het team de verhuizing heel goed verzorgd! Was erg blij met het vriendelijke en deskundige team. Ook de dame van de planning alsmede de taxateur waren snel en deskundig. Kortom een tevreden klant!
proffesioneel
We waren erg blij met hoe de verhuizing gegaan is, complimenten!! Alles werd volgens planning gedaan en we waren op tijd verhuisd. Verhuizers waren erg vriendelijk en behulpzaam
Zeker wel. Het is "bijna" een feest om te verhuizen en met jullie was het ook een feestelijke dag. Super snel alles in de verhuiswagen en supersnel alles weer op de nieuwe locatie. Ben meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit en deskundigheid. Zelfs mijn bed was aan het einde van de dag door de verhuizer opgemaakt. Kon na deze toch wel vermoeiende tijd zo heerlijk in mijn bed duiken. Het was TOP!
Het was een enorm positieve ervaring voor ons. Al het werk werd uit handen genomen waardoor de verhuizing en opslag (tot nu toe) zonder veel stress is verlopen
Vakmensen. Alle tijden werden goed nageleefd.
Vriendelijk en deskundig personeel. Met name Toon, de chauffeur, getuigt van een grote ervaring en zodoende deskundigheid. Wat ook positief opviel was de snelheid waarmee alles gepaard ging, ondanks de hitte. klasse!!
Zeeeer fijne team. Professioneel, gerustellend, hard werkend, rustig.... woorden schieten te kort. Precies wat je nodig hebt op een stressvolle dag zoals die van een grote verhuizing.
Erg leuke dag gehad. Veel gelachen, was gezellig verhuizen terwijl het tempo er op bleef en alles netjes overgebracht werd.
Voor de 4e maal gebruik gemaakt van BVC. Verhuizen brengt stress met zich mee, maar niet als deze wordt uitgevoerd door BVC. Toon en zijn manschappen deden het wederom geweldig. Bij de kleine schade die ontstond met een kastpaneel kregen we meteen opdracht bij de leverancier een nieuwe te bestellen. Geweldig!! Op ons verzoek werden 2 kasten bij service elders afgeleverd. Kortom....BVC neemt uw stress volledig uit handen. Zoals het er nu uitziet is er de komende jaren geen verhuizing meer in zicht. Manschappen BVC bedankt voor alle service, jullie zijn toppers.
Geen omkijken aan de verhuizing gehad. Liep allemaal zoals het moet gaan, Ontzettend vriendelijke medewerkers.
Very good service, staff was very friendly and offered a gerat service. We will definitely use BVC again in future
Keurig bedrijf met nette, hardwerkende medewerkers.
Geachte Mevrouw van den Donk, Jammer dat u ons voor het harde werken een 6.9 geeft. Dat kunnen de verhuizers denk ik niet helemaal plaatsen, maar we zullen het respecteren. En dat we deze dag 2 zieken hadden, dat hadden ook wij niet kunnen voorzien. Excuses, maar we zijn net mensen!
deskundigheid, snel
Vriendelijkheid en deskundigheid van het verhuisteam
Broekakkerseweg 22
5641 PC Eindhoven