zie bovenstaande
persoonlijke benadering
Vriendelijke harde werkers
Vriendelijkheid en nuchterheid van het verhuisteam.
Team verhuizers hebben een prettige werksfeer
Wij hebben geen plus of min punten. Wij zijn uiterst te vrede over de hele gang van zaken en de service vriendelijkheid en behulpzaamheid van het verhuisteam. Ook de onderlinge verstandhoudingen en het op elkaar ingespeeld zijn heeft ons getroffen.
Goede service en hulp bij in en uitladen en plaatsen van de spullen.
Alles is volgens afspraak verlopen.
Jammer op deze wijze te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over het monteren van uw meubelen. We lossen dit uiteraard en graag op. Was alleen fijn geweest als u ons eerst had gebeld, zodat we hadden kunnen oplossen en u ons hierna een 10 had gegeven.
Ontzettend vriendelijke mensen in alle takken van het bedrijf. Punctueel Harde werkers
Zeer vriendelijke, behulpzame en kundige mensen, die de kunst verstaan van een verhuisdag een hele gezellige dag te maken.
Denken met je mee, vriendelijk en zeer behulpzaam.
vriendelijk, vlot, harde werkers, oplossingsgericht, kalmerende in stressvolle situaties
vriendelijk en deskundig personeel
De verhuizers waren erg vriendelijk, zeer netjes en bekwaam. Ze gaven ons een geruststellend gevoel, wat erg prettig is tijdens alle stress van een verhuizing. Wij zijn zeer tevreden!
fijne samen werken. altijd snel antwoord
Dankzij het verhuisteam werd het een snelle verhuizing
Verhuizen is een vak apart! Je denk (ik ook) snel aan domme sterke mannen, maar het bewijs is geleverd! Het gehele team was TOP met vakidioten, netjes, fatsoenlijk, slimme en meedenkende personen. in een woord TOP, beter kan niet!
Broekakkerseweg 22
5641 PC Eindhoven