De verhuizers zelf, wat een leuke, behulpzame mensen. Dank je wel Ferdy en Twan. Deskundigheid. Behulpzaamheid. Suggesties om zaken anders aan te pakken.
Snel, zorgvuldig, creatief , vriendelijk en behulpzaam !! Prima team
Zeer snelle en acurate schakeling bij verandering in het verhuisschema. Vriendelijk en kundig personeel. Zeker aan te bevelen.
Initieel te weinig verhuisdozen geleverd.
Erg vriendelijk, denken mee, ook met probleem glasplaat, die te groot was, hebben ze navraag over gedaan, iemand extra gekomen
Correct, vriendelijk,behulpzaam, beleefd en hard werkend!
Verhuizing is met veel zorg, perfect uitgevoerd!
Kan niet anders dan allemaal 10 en geven. Vaker verhuisd maar bij intake gesprek kregen wij al te horen dat de BVC ons zou ontzorgen en alles regelen. Het team van Ferry heeft inderdaad gezorgd voor een klasse verhuizing met rust en deskundigheid. Alles keurig met verhuiskleden, tape en een inloopmat tegen het vuil. Wij kijken mede dankzij BVC terug op een goede verhuizing TOP!
Wij zijn tevreden. Jammer dat het koffiezetapparaat als laatste werd terugbezorgd, waardoor we (inclusief) uw team pas laat konden koffie drinken. Wij hopen hier de rest van ons leven te blijven wonen.
dezelfde persoon bij ophalen van de spullen voor de opslag als bij het weer uit de opslag halen
De beide heren die kwamen, waren kundig, vriendelijk en netjes.
machtigingen beter afstemmen op geleverde diensten en betaling op de verhuisdag.
Prettig vriendelijk en deskundig verhuisteam.
Helemaal top
Netje op tijd. Zeer zorgvuldig met de spullen. Vlot. Beleefd en vriendelijk.
Alles in orde
Geweldig verhuisteam, nemen de spanning, stress volledig weg, stellen je op je gemak en zijn uiterst voorzichtig met de te verhuizen artikelen. uitstekend beschermd ingepakt. Onze 3e verhuizing met BVC. Het zijn toppers!!!
Broekakkerseweg 22
5641 PC Eindhoven