Deze mannen verstaan hun vak. ze zijn niet bang voor zware spullen, maar sjouwen die met de grootste voorzichtigheid trappen op of af. Het is natuurlijk niet goedkoop, maar als we het zelf hadden gedaan, was het zeker niet zo netjes en zonder kras of deuk gelukt. Verhuizen is een vak, dat zie je en daar hebben ze niet alleen verstand van maar doen het ook nog met plezier.
Zeer vlot en netjes gewerkt en bij alles goed geholpen echt een plus waard zowel met montage en demontage
We hadden al ervaring met dit verhuisbedrijf uit het verleden. Dus een vanzelfsprekende keuze om weer zaken met hun te doen. En alles naar volle tevredenheid.
Ben met recht onbezorgd verhuisd. Heb respect voor de mannen die in no time mijn spullen hadden ingeladen en op het nieuwe adres hebben uitgeladen. Werken hard en snel en denken in oplossingen. Daarnaast was er ook nog tijd voor gezelligheid. Binnenkort wordt mijn huis verbouwd en dan zal ik zeker weer contact met ze opnemen!
Zeer positief.
zeer goede ervaring
Ging goed en vriendelijk personeel
Vaklui - prima teamwerk - harde werkers - begripvol
Vanaf de eerste kennismaking tot en met verhuizing mensen die met je meedenken, behulpzaam, vriendelijk en goed georganiseerd werken !! Ze komen hún afspraken na !!
Kwamen op tijd,werken snel en kundig,gaan met respect met de spullen om,vriendelijke gasten,zetten in de nieuwe woning alles gelijk op de juiste plaats.
Het ging echt helemaal goed. Correct en vriendelijk. Vlot.
Alle meubels en vaatwerk zorgvuldig ingepakt, niets gebroken of beschadigd. Uitpakken zelf gedaan. Alle respect voor het verplaatsen van de zware stenen voor het beeldhouwen enz. Geweldig werk!!!
Zou het zo weer doen. Misschien meer laten inpakken.
Benodigde verhuisdozen werden zonder problemen verstrekt. Afspraken werden correct nagekomen en de verhuizers hebben prima werk afgeleverd.
Ontzettend harde werkers die het met plezier en goed doen. Niks is teveel en ze gaan echt voorzichtig metje spullen om. Ik had niet beter kunnen krijgen denk ik. TOP
Verhuizing opgesplitst in 2 dagen op advies De Jong. Ivm grote afstand. Denken echt mee en alles wordt ook weer netjes in elkaar gezet en opgehangen. Fijn team en zeker bij volgende verhuizing zullen we weer gebruik maken van De Jong.
Hele goede en prettige ervaring
Door eerdere prettige verhuizing hebben we nu weer een beroep op jullie gedaan. In de communicatie merk je dat het bedrijf groter is geworden. Maar dat hebben we niet als een probleem ervaren.
Begonnen op tijd, releaxed gewerkt, en toch snel klaar
De heren die ons hebben geholpen (Rienk en z’n maat) straalden rust uit en daardoor ging alles super goed. Kortweg: wij waren heel tevreden!!!
Enige punt van kritiek: moeilijk om afspraken te maken over het aanleveren en ophalen van verhuisdozen. Probeer je dit via de mail te doen dan is er geen reactie, bellen levert meer op.
Wij gaan verhuizen naar Zweden en De Jong Verhuizingen zijn hierin gespecialiseerd. Dat merk je meteen aan hun aanpak en informatie verstrekking. Via een online video chat een inschatting gemaakt van de omvang van onze inboedel. Ook kun je bij dit verhuisbedrijf je inboedel prima voor een tijdje opslaan. In ons geval zal dat zijn tot dat onze nieuwe woning in Zweden beschikbaar is. De mensen die de inboedel bij ons kwamen ophalen, waren stuk voor stuk vriendelijke en beleefde mensen, die hun vak prima verstonden. Ook de afspraken over de financiële zaken, zijn helder en je weet als klant waar je aan toe bent. Tot nu zeer tevreden.
Toppie
Fijne mensen, fijne afspraken mee te maken, flexibel, rustig, goed team mensen!
4 Aardige mannen die van aanpakken weten geweldig.
Nije Buorren 2
8551PN Woudsend