Zeven man sterk kwamen ze uit Friesland. De mooie zangerige taal begeleidde de verhuizing op 1 juni 2021. Zonder een onvertogen woord overigens. Geen klacht kwam over hun lippen terwijl de opdracht met 70 kuub geen kabouteropdracht was. Geruisloos gingen ze te werk. Als ijverige mieren doorkruisten ze het huis. Naarstig op zoek naar dozen, meubels, ingepakte schilderijen, losse niet te verpakken zaken zoals stofzuigers, en nog te demonteren meubelen. Over stof gesproken. Als je een kast of bed van zijn plaats haalt na twintig jaar... tja. Ook daarover geen klacht toen hun handen steeds zwarter werden. Beleefd, voorkomend en behept met een onvoorstelbare energie, waar vind je dat nog? Bij De Jong Verhuizingen dus die ons van Haarlem, het westen, een zachte landing liet maken in Friesland.
Ik raad dit bedrijf van harte aan. Verhuizen blijkt ook een prettige ervaring te kunnen zijn dankzij deze mannen...
Medewerkers denken mee, zijn zorgvuldig, goed gemutst, energiek en o zo vriendelijk.
Prima samenwerking, doen wat ze beloven, nette verhuizers en behulpzaam. Kortom zeer tevreden.
Heel prettig en duidelijk intake-gesprek. Op de dag van verhuizing, een enthousiaste ploeg verhuizers, die hard werkten, als team fungeerden en er duidelijk plezier in hadden. Ze gingen ook respectvol om met andermans (onzes dus) inboedel.
Het voorgesprek verliep voorspoedig..alles wat we besproken hebben is gebeurd en op een zeer efficiënte manier! Ik ben van een groot huis naar een klein huis verhuisd en heb opslag met De Jong kunnen regelen wat ik zeer fijn vind! Op de verhuisdatum stonden er 4 mannen bij me op de stoep waarvan 1 mijn aanspreekpunt was zodat alles goed verliep. Om 8 uur in de ochtend begonnen en s'middags om 2 uur zat ik op de bank in mijn nieuwe huis met een kopje thee me te verbazen hoe snel en efficiënt de mannen te werk waren gegaan! Super bedankt!
Snel deskundig vriendelijk zo wil ik de mensen van de Jong verhuis bedrijf omschrijven. Wij hebben ook gebruik gemaakt van de opslagservice, en dat is ook erg prettig. Chapeau
Onze keuze van De Jong als verhuizer is meer dan terecht geweest. De inzet van alle medewerkers, zowel op kantoor en op de werkvloer was geweldig.
Zeer tevreden en prettige samenwerking
Keurig op tijd gearriveerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kleine kanttekening is echter dat verhuizers twee dozen hebben laten vallen en dat niet spontaan hebben gemeld. Pas op ons eigen aandringen dit op het formulier hebben genoteerd. Beide waren ongelukjes en geen onachtzaamheid. Maar zou toch gemeld moeten worden.
Ik was verrast over de vlotte afhandeling. Vriendelijk personeel die open stonden voor samen werken, behulpzaam en vak bekwaam. De sfeer was relaxt en rustgevend! Kortom een prettige ervaring.
Zie boven
Prettige mensen, goed luisterend naar wensen. Snel en behulpzaam
Niet relevant.
Enorm vriendelijke en nette mensen. Harde werkers en onderling heel veel wederzijds respect. Klasse.
De verhuizing verliep erg prettig. Gezellig en enthousiast team.
Fijn kontact en de mannen werken snel en luisteren naar de wensen van de klant enhet was een feestje om te verhuizen Dus de volgende keer weer verhuizen met de jong
tijdig alle afspraken nagekomen
Ook nu heeft De Jong Verhuizingen onze inboedel weer netjes verhuisd. Het contact met zowel Peter en Maurits de Jong als met het verhuisteam was heel goed. Het verhuisteam ging vakkundig en met zorg met onze inboedel om. Waar mogelijk was men ons behulpzaam. Wij hopen niet meer te verhuizen, maar als wij in de toekomst weer in Friesland zouden gaan wonen, dan zouden wij zeker weer bij De Jong Verhuizingen aankloppen. Met een gerust hart kan je de verhuizing aan De Jong Verhuizingen overlaten. (En dat hebben we bij andere verhuizers in het verleden wel eens anders meegemaakt.)
De verhuizers waren er ruim op tijd. Stelden zich netjes voor. Na korte overdracht konden wij alvast naar de nieuwe woning vertrekken. Enkele uren later arriveerde onze inboedel op ons nieuwe adres. Alles was netjes ingepakt en werd op de door ons aangegeven plaats gezet. Geen enkele schade!
Verhuizing prima verzorgd
Voor dit bedrijf gekozen vanwege de goede naam. Goed voorgelicht, over kosten, wat wordt van mij verwacht, wat nemen zij uit handen. Vlot gewerkt door de ploeg. Kortom: alles naar hoop en wens.
Het contact met de Jong verliep prima. Om 8 uur stond de verhuiswagen voor de deur in Nijmegen en om 16.30 uur stond alles in mijn nieuwe flat in Sneek. Snel, vriendelijk, netjes en met kennis van zaken.
wat een aardige mannen, als ik iets vroeg was dat geen probleem en wat een herde werkers . wat waren ze snel nooit gedacht dat het zo perfect ging. heel veel dank voor de top service Mevr C Bosma.
Gewoon leuke gasten die het goed in de vingers hebben. Ik zou nog wel een aangepaste offerte krijgen dit omdat er achteraf veel spullen toch weg zijn gegaan. Zoals bank tafel en de stenen die niet meer mee gingen.
Nije Buorren 2
8551PN Woudsend