Het was een hele stap van Nieuwegein naar het Friese Marum, maar de mensen van De Jong en hun partners hebben alles goed geregeld en afgehandeld.
Ontzettend fijne mensen, zeer goede service!
De verhuizers Ramon en René waren zeer terzake kundig, werkten keihard, hadden overal een oplossing voor en bovenal we hebben twee dagen zeer veel plezier met elkaar gehad Uitstekend ingespeeld op de onvoorziene gebeurtenissen nav verkeerde planning op kantoor
de verhuizing verliep in een zeer prettige sfeer, en de hitte had geen invloed op de werklust en het humeur van de mannen. Petje af voor de mannen voor het zware werk onder de lastige omstandigheden
De Jong verhuizingen heeft ons heel kundig verhuist! De verhuizers gaan voorzichtig om met je spullen en waren ook nog sneller klaar dan verwacht. Ook is de communicatie heel prettig verlopen. De Jong Verhuizingen denkt echt mee met de klant. Ik zou De Jong Verhuizingen zeker aanbevelen!
Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Fijn team van mensen die je volledig ontzorgen. Hertlik tank foar jimme tsjinstferliening Mei freonlike groetnis M de Ruijter Akkrum.
Jarenlange service en vertrouwen
Twee verhuizingen laten doen door De Jong Woudsend. Ervaren lieden die van wanten weten. Zeer goed gevoel bij!
Ik heb de diensten geleverd door de Jong verhuizingen als prima ervaren. Dozen werden ruim voor de verhuizing aangeleverd. Duidelijke afspraken. Wat hektisch toen verhuizers een dag eerder kwamen dan ik had voorzien.., maar het kwam goed.
Hardwerkende aardige verhuizers die hun werk met plezier doen.
Boven verwachting
Correct en vriendelijk personeel. Ook de nazorg was prima geregeld.
Op tijd op de afgesproken plaats.
Bij de verhuizing miste ik duidelijke coördinatie en aansturing. Ik wilde aandeel hebben vanuit eigen ervaring maar vond moeilijk gehoor bv spullen door ramen in oude woning. Volgens mij was een goederenlift naar eerste verd in nieuwe woning beter geweest. Nu 2 man onder en 2 man boven op balkon. Was een keuze. Ik heb aangedrongen om wasmachine met steekkar via hoofdingang en lift te brengen. Is inderdaad gebeurd. Werkhouding heb ik als rustig en vriendelijk ervaren.
Prima verhuizers
100% klantvriendelijk, vakkundig, zorgvuldig
Vakmensen, vriendelijk,behulpzaam.
Er wordt door drie man gewrkt en alles loopt gesmeerd, meubilair waar nodig gedemonteerd en op het nieuwe adres vakkundig weer in elkaar gezet. De verhuisdozen zo veel mogelijk in het juiste vertrek geplaatst.
Uitstekend, prima werk geleverd. Tijdens Offerte bespreking al de indruk dat deze verhuizer, De Jong Woudsend, alle problemen aankan en oplossingen aandraagt. Geeft vertrouwen, mede door geweldig team van verhuizers. Bij vragen, altijd bereikbaar, en meedenkt om alles goed te laten verlopen op de verhuisdag. Kortom, professioneel! De volgende verhuizing: weer De Jong Woudsend bellen! Peter en alle verhuizers: Bedankt!
Goed geregeld Top service Zeker aanbevolen
(Belang) Klant staat hier inderdaad voorop. Prettig kontakt en samenwerking. Vlot en zonder omhalen. Zeer professioneel.
- Prettig voorgesprek - Advies op maat - Komen en beginnen op tijd - Vriendelijk en beleefd - Vakkundig - Snelle werkers - Voorzichtig met de spullen - Prima verpakkingsmaterialen. - Doen wat er afgesproken is - Houden zich aan de Corona voorschriften
Goede communicatie. Scherpe prijzen Betrouwbaar Snel
Vanaf het telefoontje om een offerte aan tevreden ragen tot en met de verhuizing op zich gaat het bij de familie de Jong en ook die er werken allemaal op fantastische rolletjes. Geen op of aanmerkingen er wordt op alle vlakken mee gedacht en zullen dit bedrijf bij iedere verhuizing aan bevelen.
Met de 2 verhuizingen die we hebben laten doen door de Jong Verhuizingen zijn we dik tevreden. Vlot, vriendelijk en accuraat.
Nije Buorren 2
8551PN Woudsend