Gemaakte afspraken goed nagekomen. Professionele mensen.
Prima team, vlot gewerkt op een heel plezierige manier.
N.V.T.
een prima bedrijf
advies betreft verhuizing.
De mannen van De Jong Verhuizingen hebben onze emigratie uitstekend gedaan. Ze zijn bereid om alles voor je te doen! Ook hebben ze voor ons alle formulieren rondom de inklaring geregeld, erg handig en een zorg minder! Al met al zijn wij super tevreden! Bedankt mannen!
Fantastisch team, goed op elkaar ingespeeld. Handy man ook fijn voor de opgedragen klusjes.
Super gewerkt! Niet lullen maar poetsen, in ons geval verhuizen.
Vriendelijk personeel
meer inpakmateriaal van te voren afleveren zoals noppenfolie, dozen, inpakpapier, zodat we nog wat beter voorbereid zouden zijn
wij hebben gevraagd wat de opslag per maand kost en er werd ons gezegd door degene die bij ons thuis geweest is dat het ongeveer 20-25 per maand zou zijn dus niet bijna het dubbele
Super verhuisdag gehad met jullie medewerkers
Fijne deskundige mensen om zoiets als een grote verhuizing vanuit het buitebland mee uit te voeren.
Ondanks logistieke problemen (ze waren vergeten mijn verhuizing in te plannen) hebben ze mijn boedel toch nog op de afgesproken dag kunnen verhuizen. Prima!
Vriendelijk bekwame mannen. Echt mijn complimenten
Gewoon alles goed
Fijn, rustig,
De Jong heft de verhuizing naar volle tevredenheid uitgevoerd. Onze contactpersoon was goed te bereiken en reageerde vrijwel onmiddellijk.
Nije Buorren 2
8551PN Woudsend