Top team Gezellig en harde werkers ( en dat met zoveel hitte) Dankjulliewel
Fijne betrokken verhuizers. Zowel over laden in Stugun (Zweden) als het uitladen in Nijmegen zijn we erg tevreden. Alles is goed overgekomen.
Prettige, snelle en professionele uitvoering van de werkzaamheden.
Vriendelijke hardwerkende mensen.
harde werkers heel bescheiden en vriendelijk deskundig in hun werk
Goed samenwerkend team.
Perfect geregeld. Een goed contact over datum en tijden. Wij zijn heel tevreden over de verhuizing van Rutten (NOP) naar Gouda. Hartelijk dank voor uw diensten.
zie bovenstaande beoordeling!
Harde werkers, efficiënt, afspraak is afspraak. Alles verliep erg snel en zonder schade. Ook is men service gericht. We kijken er met een zeer goed gevoel op terug. Een bedrijf om aan te raden en dar zullen wij ook zeker doen.
Snelle verhuizing, sterke mannen, goed uitgevoerd, Ook de hele zware tafel en glaspaneel werden zonder gemopper naar de zolder gebracht, toppers!
Vriendelijk. Behulpsaam Snel Ga zo door!!
aardige verhuizers
Personeel is erg goed op elkaar ingespeeld! We hebben een plezierige verhuisdag gehad.
1 of 2 dagen vóór geplande verhuizing nog even contact opnemen of alles is gelukt wat betreft de voorbereidingen
Snel en vakkundig het huis leeggehaald! Vakkundig ingepakt in de verhuiswagen. Bravo!
Verhuizers waren erg netjes met de meubels en vakkundig.
Ervaren medewerkers
Nije Buorren 2