Zeer vriendelijk, duidelijk en komt de gemaakte afspraken punctueel na.
Goed samenwerkend verhuisteam en alles werd goed verpakt! Alles is zonder beschadiging overgekomen! Dikke pluim voor de verhuizers!
Aardige verhuizers
De verhuizers van de Jong werken erg efficiënt en waren voorzichtig met onze spulletjes
Prettige communicatie en vriendelijke medewerkers. Men heeft meegedacht toen wij door ziekte een afspraak niet konden laten doorgaan. Daar werd heel flexibel mee omgegaan, ondanks dat men het druk had. Dat was heel fijn.
Prima verhuizing geweest top
Geen
Duidelijk verhaal in de offerte. Goede en prettige communicatie met alle medewerkers. Alles rustig en met beleid uitgevoerd. Alles conform afspraak. Verhuizers zijn zeer vriendelijk en willen gewoon alles netjes afleveren en op de plek zetten waar wij het graag willen hebben staan. Denken ook met je mee. Geen enkele schade op zowel muren als inboedel. Ik denk dat menig verhuisbedrijf hier jaloers op kan zijn.
prettig personeel
Verhuisteam: aardig en doirpakkers bovendien
Ga zo door,
Wij zijn zeer tevreden hoe alles is gegaan.
Zeer goed bedrijf. Alle zorg nemen ze uit handen. Deskundige mensen. Constant informeren of het naar de zin gaat.
Erg prettig verloop. Harde werkers!!
Ga zo door. We zijn erg tevreden!
Vakkundige en zeer vriendelijke verhuizers. Ze werken in een goed tempo door maar straalden rust uit. Was totaal geen stress te bespeuren en dat is volgens mij voor de klant heel fijn. TOP !!! Het regende heel erg maar elke keer voeten vegen bij binnenkomst. Het zijn kleine details maar dat vindt ik klasse. Dan versta je je vak . !!
Zeer vriendelijk en voorkomend Leuk, gezellig en professioneel team Goede communicatie Prettige samenwerking Zeer flexibel (autobanden met hetzelfde gemak weer teruggelegd in de garage)
Tijdens het lossen had het geregend en modder in de vrachtwagen was nat geworden. Meubels werden in de modder klaar gezet om uitgeladen te worden. Tijdens en na regen voorziening treffen dat meubilair ed schoon in de woning komt. Nat is niet zo erg maar modder wel.
Nije Buorren 2
8551PN Woudsend