Iedereen kan ik aanbevelen om haar emigratie naar Scandinavië uit te besteden aan de heren van De Jong Verhuizingen. Niet duur en een super goede service!
Alles werd secuur en goed beschermd en de verhuizers waren eeg behulpzaam!
Ik hoop en verwacht dat deel 2 naar Den Bosch hetzelfde gaat verkopen.
Zie hierboven: Super! Tiige tefreden. Ook het brengen van dozen en later kleding hangkasten op verzoek was vlot voor elkaar. Er bleef wat achter omdat de verhuiswagen net te klein was of het te verhuizen spul net te groot. Twee dagen later werd het al prima afgeleverd.
Heb geen referentiekader maar kontakt over en weer was goed. Snel antwoord op vragen.
Geweldig personeel dat erg behulpzaam is en zeer ervaren is in het verhuizen vanuit Zweden!
Vlotte verhuizing en een aardig meedenkend verhuisteam. De mannen hebben ook nog onze lampen opgehangen zonder dat dit afgesproken was!
n.v.t
Alles was super goed geregeld tot aan de verhuis lift toe
eigenlijk alles.
Prima team,hard werkend,soms humor, geweldig om naar deze verhuizers te kijken tijdens de toch wel stress volle periode. Dit was een geweldige ervaring.
Wat een genot om mee te werken. perfecte informatie vooraf. probleemloze uitvoering KLASSE!!
Alles meer dan prima in orde!!!
Snel,vriendelijk
een professioneel, Fries familiebedrijf.....
Zeer klantgericht. Wij zijn verhuisd van Eindhoven naar Joure. De offerte werd in Eindhoven verricht. Dikke plus als je de moeite en afstand hiervoor aflegt. Zeer klantvriendelijke medewerkers en ze kunnen KEI hard werken! Petje af voor deze geweldige verhuisservice! Ik beveel De Jong Verhuizingen bij iedereen aan!!
Aardig team, punctueel, afspraken nakonen
We were moving from Groningen to Copenhagen and chose de Jong because we got a good and professional impression from the taxateur and because their price was competetive in comparison to other offers we had. And we don't have any regrets. They were professionel and friendly on all accounts.
Gemoedelijke sfeer en een hele ontspannen verhuizing!
Zeer harde werkers
Nije Buorren 2