erg ervaren verhuisteam en een geweldig oplossend vermogen. veel dank
Wat een fantastische en goed verhuisbedrijf Wij raden De Jong Verhuizingen aan .De mannen en een jongeman waren behulpzaam,en een goede samenwerking.Bedankt ,het was goed in orde ,namens de hele Familie.
Het team weet van aanpakken en zijn zeer aardig!
Zeer betrouwbaar verhuisbedrijf. Alles gaat in goed overleg en men denkt goed mee. Dozen in vroegstadium geleverd zodat wij al konden inpakken en men was altijd beschikbaar voor vragen. Op de verhuisdag zelf waren de verhuizers mooi op tijd en gingen zorgvuldig met onze spullen om. Een echte aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
Verhuisbedrijf de Jong is niet de goedkoopste verhuizer maar verhuizen kunnen ze. Het leveren van de dozen en het ophalen van onze inboedel en brengen naar de opslag verliep prima. De verhuizers waren aardig en gingen zorgvuldig met onze spullen om. Het enige verbeterpunt is zorg dat de bereikbaarheid beter wordt. Ik verhuis niet elke dag en heb dus ondanks de uitgebreide instructie toch nog vragen dan was het voor mij lastig om contact te krijgen.
Zeer kundig en harde werkers
Sympathieke en sociale mannen, die laten zien dat je heel goed kan samenwerken als team.!
Ik heb het als zeer prettig ervaren ondanks dat verhuizen stress geeft. Er was overzicht en duidelijk gevoel van dat de mannen wisten wat ze gingen doen. Gedurende de dag werd ik steeds op de hoogte gehouden en dat gaf rust. Hele prettige ervaring en ik weet jullie te vinden voor een volgende verhuizing. ( al zal dat voorlopig niet gaan gebeuren. ;) )
Personeel is vriendelijk en rustig, àlles hebben ze voorzichtig ingepakt…met respect voor je spullen! Verhuisdag verliep zonder stress Mocht er nog eens verhuisd worden zal ik hun opnieuw inschakelen
Super goed en vriendelijk
Ik beveel dit bedrijf aan. Goed en netjes alles in container.
Je kunt op De Jong Verhuizingen rekenen, alles volgens gemaakte afspraak en tijdig uitgevoerd. Aardige mannen die verhuizers, met efficiënte aanpak en zeer zorgvuldig.
De Jong Verhuizingen heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Een team van 7 topgozers van diverse leeftijden werkte uitstekend samen, stond geen moment te niksen en liet nergens een punt van onvrede horen, ook niet wanneer het eens even wat lastig bleek te zijn. Geen moeite was hen teveel.
De mannen namen op de verhuisdag gelijk het heft in handen en zorgden ervoor terwijl ik in de stoel zat dat al mijn spullen ongedeerd in het nieuwe huis kwamen. Aardige mensen. Het was een topverhuizing.
De Jong verhuizingen heeft onze verhuizing professioneel en volgens afspraak prima uitgevoerd.
Alles soepel en snel uitgevoerd.
Aardige mannen, goed doorgewerkt, zorgvuldig en correct.
Keurige vakbekwame mensen. Op tijd aanwezig. Alles keurig in de verhuiswagen gezet.
Rustige, aardige, careful mannen die met zorg je huis verhuizen. Onze dank is groot!
De Jong vinden wij: professioneel, betrouwbaar en vriendelijk. Het verhuisteam werkt nauwgezet en schakelt snel om onverwachte problemen te tackelen. Wij zien de " tweede fase" van onze verhuizing net vertrouwen tegemoet.
Een maand voordat wij gingen verhuizen kwam De Jong Verhuizingen op ons pad. Een super vriendelijke medewerker, Rens, die uitlegde hoe alles in zijn werk ging. Omdat alles op afstand moest, vond ik het echt wel spannend of het allemaal goed zijn gaan. Op de dag van inladen werd ik gebeld of alles goed ging. Super attent! Op de dag van uitladen weer een belletje. Het afhandelen van alles ging soepel. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en dat de klant belangrijk is voor hen. Heel veel dank voor jouw support Rens!
fijne mensen, waardoor de verhuizing in 1 dag zorgeloos verliep. Net als 5 jaar geleden ;)
Wat een super leuk team van verhuizers! Super aardig en niks was te veel of te moeilijk. Beide dagen punctueel en weinig omkijken of het goed ging. We hebben een groot deel bij De Jong opgeslagen tot ons huis verbouwd is maar hebben geen enkele twijfel dat ook deze lading voortreffelijk geleverd en gelost word. Dank team!
Nije Buorren 2
8551PN Woudsend