Onze eerste ervaring met AA Verhuizers dateert al van 2015. Verhuisd van een eengezinswoning naar een appartement in een winkelstraat. Zeer snel en correct uitgevoerd binnen de venstertijden van de straat. Ook de laatste klus van afgelopen jaar, uithuizen ivm leggen van nieuwe vloer etc., en enkele dagen later weer inhuizen, is perfect verlopen. HULDE VOOR DIT BEDRIJF.
Bij verhuizing meteen gedacht aan AA Verhuizers, daar we al eerder ook op hun een beroep hadden gedaan met een familielid. Alles was heel overgekomen en geloof mij 150 kop en schotels valt niet mee haha. Toen brak de dag voor ons aan, offerte laten maken want ze komen eerst thuis om te horen wat of je wilt. We wilden 80% laten opslaan, dus alles is echt als een puzzel in een container gegaan, en met 5 man sterk en in 5 uur tijd alles in gepakt en in de container. Zeer netjes gewerkt en na anderhalve maand de hele zooi naar ons nieuwe huis laten komen. Ook dit was een geoliede machine, alle dozen werden naar de plek gebracht, waar de inhoud ervan ook moest komen, dus wat keuken is, in de keuken en huiskamer of slaapkamer keurig daar geplaatst. Kleding werd hangend vervoerd dus kon meteen de kast in. Onze ervaring is dus zeker dat deze verhuizer je heel veel werk uit handen neemt, en ook gewoon betaalbaar is. Mochten we ooit nog een keer verhuizen, bel ik ze zeker weer op.
De verhuizers waren op tijd, zeer voorzichtig, heel beleefd; inpakken op dag 1 ging snel en zorgvuldig; geen beschadigingen; schilderijen werden met zorg benaderd. Al het meubilair moest op dag 2 getakeld worden (trap was te smal)
AA verhuizers zijn efficient, vriendelijk en behulpzaam. Al onze spullen zijn geroutineerd en zonder een krasje verhuisd
Wij werden verhuisd door een drietal personeelsleden. Zoals al gemeld heel correct d.m.v. vraagstelling van hoe / wat / waar Geen onvertogen woord gehoord. Het huis werd vakkundig leeggehaald en in het nieuwe appartement geplaatst. Dit alles in naar onze mening op vlotte wijze.
Heel erg blij met de medewerkers en hoe het verlopen is.
Na een eerdere verhuizing met AA hebben we AA weer gebeld voor onze recente verhuizing. In verband met een verbouwing hebben ze bij deze verhuizing ook onze meubels opgeslagen. Alles verliep weer soepel, wij zijn wederom erg blij met de verhuisservice van AA verhuizers. Bij een volgende verhuizing schakelen we ze zeker weer in!
Aardig, professioneel. Behulpzaam
keurige en bedreven verhuizers
We zijn heel tevreden over AA Verhuizers. We hebben onze spullen laten ophalen en toen zijn ze voor 2 weken in een container opgeslagen omdat wij nog niet in ons nieuwe huis terecht konden. Na 2 weken zijn de spullen keurig op het nieuwe adres gebracht. Aardige mannen, sterk en behulpzaam! Hoop niet dat we ooit nog moeten verhuizen, maar als...dan met AA Verhuizers!
Fijne verhuizers, meedenken en oplossingsgericht. Een onbezorgde verhuizing, top.
Idem
Geen zin in gezeur of gedoe dus een lokaal verhuisbedrijf ingehuurd. Netjes en snel geregeld allemaal. Prijskaartje is wel aan de hoge kant.
Zowel bij het voorbereiden, inpakken, monteren, vervoeren als uitpakken heeft AA Verhuizers ons perfect geholpen. We hebben AA verhuizers al een keer eerder gebruikt en zouden dat voor een volgende verhuizing meteen weer doen.
I found them to be very Professional, friendly and quick.
Verhuizing is goed verlopen.
Het verliep vlekkeloos. Aardige en kundige jongens. En sterk
Zeer kundige en vriendelijke medewerkers. Alles verliep perfect.
Verhuizing liep vlekkeloos. Goede ploeg die alles zo gedaan had en erg georganiseerd door alles goed te labelen en weer op de juiste plek te zetten
Heel goede ervaring, bovenstaande zin dekt de lading. Goede prijs kwaliteit verhouding.
A&A is zeker aan te bevelen. Denken goed mee met wat er kan en moet en geven een goede prijsindicatie. Eventuele vergunningen regelen zij ook. Waren ruim op tijd, snel met inladen. Ook meubels ter vernietiging nemen ze mee, komt wel factuur achteraf voor maar dat was ook aangegeven.
Kundige en zorgvuldige verhuizers. Goeie communicatie zowel backoffice als de verhuizers zelf. Ook flexibel. Echt hun geld waard.
fijne medewerkers, hoog tempo en ze weten wat ze doen
De verhuizing is zeer prettig verlopen, goede voorbereiding en goede nazorg!