De jongens waren er netjes op tijd. Hebben de boel netjes ingepakt en de spullen stonden in 2 uur in de wagens. Contact met het kantoor verliep goed. Dozen en inpakmateriäl waren bij de prijs inbegrepen
Vanaf maken van offerte tot en met de verhuizing zelf is alles perfect geregeld en uitgevoerd. Leuk en enthousiast team, echt SUPER!!
Het begon al met de eerste ontmoeting met de heer van Leeuwen, een van de eigenaren. Hij gaf ons een groot vertrouwen en wij voelden dat wij te maken hadden met een man met veel kennis, ervaring en vakmanschap. Ging door ons huis en garage heen, ging zitten en gaf aan hoeveel m2 en wat de prijs zou zijn. Achteraf bleek dat hij precies het aantal m2 had gezien en geoffreerd. Op onze vragen kon hij direct een antwoord geven en wij hadden speciale wensen welke hij in de offerte meenam. Dan de dag van de verhuizing, een geweldige groep mensen, zeer bekwaam, klantvriendelijk gericht, werkte echt als een team, op alle vragen reageerde ze positief, niets was hen teveel. Wij zijn heel dankbaar dat we door een referentie bij AA Verhuizers zijn terecht gekomen. Hopen niet meer zelf te verhuizen, maar wij zouden niet twijfelen. Nogmaals mijn dank aan het team welke onze verhuizing heeft mogelijk gemaakt, is geen onvertogen woord gevallen, echt top.
I really had a very good experience with my crew. Room for improvement: 1. I would suggest is more care in transporting plants. They can be fragile and there were several plants with "injuries". 2. I was left with a couple of incomplete re-builds in my furniture such as my bed and two cabinets. Positive: I have used MANY moving companies and I recognize it is hard to be 100% perfect. This has been by far the best experience in over 15 moves. I would definitely recommend your company and use you again. I especially appreciated the continued positive attitude of the team and the amazing ability to problem solve! I was so impressed with some of the furniture placement they managed.
Erg tevreden over AA verhuizers. Communicatie vooraf verliep prima. Alles zoals afgesproken. Goede verhuisdozen (en precies genoeg!). Verhuisdag zelf verliep super vlot en goed. Niets kapot, alles netjes in juiste kamer. Aardige en zeer behulpzame verhuizers. Top team! Zijn echt meer dan tevreden! Groeten, Kees en Ellen
Vakkundig en hardwerkende verhuizers zorgden voor een vlekkeloos verlopen verhuizing: top!
Wij kijken terug op een goed georganiseerde verhuizing. Een aardig stel medewerkers die goed weten waar ze mee bezig zijn. Zowel in het Westen als in het Noorden werd onze inboedel vakkundig in- en uitgeladen. "AA team", dank jullie wel voor de goede zorg!!!!
Kleine verhuizing nar een opslag ivm verbouwing. Gekozen voor gemak i.p.v. zelf mensen optrommelen, busje huren, opslag huren, etc. Erg vriendelijke mensen en gebruik deze de volgende keer zeker weer.
De mensen zelf waren vriendelijk, kundig, vlot werkend, etc. dus prima.
Binnen 6 uur waren ik en mijn spullen verhuist van het westen van het land naar het oosten! En alles stond op de plek waar het moest staan!
Vriendelijke mannen die keurig te werk gingen en het was daardoor een stuk minder gestrest dan vooraf gedacht. Top geregeld
Ik kreeg direct een duidelijke offerte, en alle afspraken werden stipt, snel en zonder omhaal uitgevoerd door vriendelijke mensen.
Een deskundig team dat mij vlot en efficiënt heeft geholpen.
Heerlijk dat we zelf niet hoefden te sjouwen. De verhuizers werkten heel hard en bleven opgewekt. Het waren twee gezellige dagen. De verhuizers gaven ons een compliment dat wij het goed voorbereid hadden, dat was fijn om te horen.
Plezierige, vakkundige mensen die hun werk goed aankonden.
De verhuizers kwamen op de afgesproken tijd en belde zelfs nog even van te voren. Ze hebben met zorg alles met zn drieen ingepakt en niets was teveel. Bij aankomst op het nieuwe adres ging alles vlotjes ondanks de kleine lift in de toren. Demontage en montage van bedden was geen enkel probleem. Het team werd versterkt door meer collega's. Vrolijke gezellige gasten met een babbeltje wat de stress bij ons wat verminderde. Voor een 84 jarige is verhuizen niet niks! Dit bedrijf verdiend het om AA team genoemd te worden, zeker met een gekke Amerikaanse B.A. Barachus erbij!! Amazing!! Bedankt mannen, ook voor het ophalen van het verpakkingsmateriaal.
Wij hebben de verhuizing met AA als bijzonder prettig ervaren. Vanaf het bezoek voor de offerte tot en met het ophalen van de dozen alleen maar lof. De verhuizers zijn ervaren, positieve, bereidwillige mannen die met veel zorg de spullen behandelen. We hebben een prettige zorgeloze verhuizing achter de rug. Aanrader!
Het was geweldig om deze ondersteuning te ervaren. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Een zeer hoog tempo en als ik wilde helpen had ik het gevoel dat ik alleen maar in de weg liep in het systeem dat zij hadden. Ik bedoel dit zeer positief, wat ik ben geen ervaren verhuizer. Creatief met het uit en inruimen van de twee huizen (door de ramen aangeven etc.) Alle kasten waar mogelijk gedemonteerd en weer gemonteerd. Alleen de kast van mij dochter op zolder is niet meer zoals hij was. Er is wel geprobeerd de schuifdeuren beter te plaatsen zodat ze weer soepel liepen, maar dat is niet goed gelukt.
Daar de verhuizers flink wat later kwamen dan in eerste instantie afgesproken, hadden wij er een hard hoofd in. Echter : binnen 2 uur waren al onze spullen overgebracht en konden wij aan het uitpakken beginnen. Zeer adequaat !!
Vriendelijk taxateur, wekte zeker vertrouwen, prima prijs. Verhuisteam vriendelijk, klantgericht en hard werkend. Omvang was wel wat onderschat, maar het team heeft het gewoon gedaan en helemaal opgelost
Wij waren binnen 7 uur over,beresterke jongens met een goed humeur
Kundige, snelle en vriendelijke verhuizers
Netjes, snel, flexibel
Een groep professionele, vriendelijke en hardwerkende monteuren.
AA Verhuizers hebben de verhuizing prima georganiseerd en uitgevoerd. Vlot, adequaat, deskundig en flexibel.