Wat een sterk team: Harry, Peter en Brian! Veel deskundigheid, zorgvuldigheid en vriendelijkheid. Onze verhuisdag was top, dank voor jullie goede en prettige service!
Kwalitief, deskundigheid,vriendelijkheid,, op het laatste moment veranderringen geen probleem.
Stiptheid van afspraken, nakomen van de offerte, ptima begeleiding, niet moeilijk doen over extra werk.
Vriendelijke beleefde en deskundige mensen
Snel, vriendelijk, zorgvuldig verhuisteam.
De verhuizing verliep voorspoedig, keurig en naar wens.
Uitstekend team dat de verhuizing heeft verzorgd. Zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Het team van AA verhuizers heeft ons op een professionele, vakbekwame maar bovenal op een zeer klantvriendelijke en klantgerichte wijze door het verhuisproces heen geholpen. Het was bijna een 'feestje'. Wat een prettig team, geen enkele vraag was ze teveel. Ik raad AA verhuizers écht aan als je op professionele en prettige wijze ontzorgt wil worden tijdens deze stressvolle periode!
Goed en vriendelijk team. Professioneel. Harde werkers. Leuke mannen!
Netjes, vriendelijk
Door het verhuisteam hebben we de verhuizing als iets feestelijks beleefd.
Omdat ik al vaker met jullie verhuisd ben, wist ik dat ik mijn totaal geen zorgen hoefde te maken. Alles liep super vlot.
Super snel en netjes geen beschadigingen. Meerdere malen ons geholpen met grote en kleine verhuizingen
Vriendelijke mensen. Stipt op tijd. Alles prima geregeld.
Er moesten een paar hele grote en zware meubels naar mijn nieuwe bovenwoning met smalle trappen worden verhuisd. De verhuizers waren vooraf niet op de hoogte van de situatie, maar hebben met grote inventiviteit, deskundigheid en spierkracht alles op weten te lossen. De manier waarop zij, ook als het spannend werd, met elkaar communiceerden en samenwerkten maakte grote indruk op mij. Ook de grote zorgvuldigheid waarmee ze hebben voorkomen dat er dingen zijn beschadigd vond ik klasse. De Handyman heeft me goed geadviseerd en geholpen met het ophangen van een aantal dingen.
The AA team are professional, friendly, fast and very respectful with your belongings. I’ve used their services in the past and are always my first choice for any future moving plans. The handy man service is an extra assistance they provide at a very affordable rate. Also Highly recommended. Thank you for the wonderful and friendly service.