Alles vlekkeloos en soepel verlopen. Keurig en rustig.
Verhuizing op zich goed verlopen . Waren op tijd vakkundig en zorgvuldi
velen
Vriendelijk en deskundig
wij zijn echt supertevreden over jullie dienstverlening. Het team dat ons heeft verhuisd heeft heel goed werk geleverd.
Snel opgehaald en geleverd
Erg vriendelijk personeel. Perfecte service. Mochten wij in de toekomst nog een keer moeten/gaan verhuizen, dan zullen wij zeker weer gebruik gaan maken van de diensten/service van AA verhuizers.
Een verhuizing is altijd stressvol, maar met AA verhuizers is er voor mij veel stress weggenomen. Wat een service en vriendelijke en behulpzame verhuizers. Echt TOP! Mocht ik ooit weer verhuizen dan kom ik zeker bij jullie terug.
Gewoon perfect allemaal!
Zeer professioneel en geruststellend
-Goed eerste gesprek en goede inschatting van wat nodig was en mogelijk. -Hard werkende,beleefde en aardige verhuizers -Verhouding prijs/arbeid
Flexibiliteit, meedenken, oplossingsgericht
Zeer nete mensen van taxateur tot en met verhuizer. Ze waren zeker niet de goedkoopste maar wel concurrrened en ik had er gelijk een goed gevoel bij en jevertrouwd het bedrijf toch wel je spullen toe.
Vriendelijke jongens, werken snel
verhuisteam
service-gericht team, communicatief, oplossingsgericht, goede aansturing
Zeer net gewerkt, deskundigheid, humor