Binnen 3 uur van huis tot huis, fantastisch!
De taxateur was deskundit en gaf mij vertrouwen dat alles goed zou gaan.
wat een ongelooflijk harde werkers en enorm aardig. Allemaal, jong en oud.
Geen
De zorgvuldigheid waarmee de verhuizing is uitgevoerd ! Ondanks de werkdruk zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Achteraf gezien had ik de verhuizing van mijn kantoor ook beter kunnen uitbesteden in plaats van het "zelf " te doen ! Goede leer voor een volgende keer ! Dank !
Vriendelijkheid, met beleid met andermans spullen omgaan, zorg voor losse stukken is prima.
Zorgen voor parkeervergunning bij verhuizing wanneer blauwe zone aanwezig is, dit was niet geregeld waardoor verhuisauto's niet op de weg mochten staan. Weden weggestuurd door parkeerwacht
Zelfde team wat "afbouwt" en later weer "opbouwt" zou de efficiency bevorderen.
hands on, duidelijk, flexibel en erg goede prijs kwaliteit verhouding
Deskundig en vriendelijk personeel , afspraken nakomen
In een woord prima!!
Perfect team (Jorg, Harry en Cor) van deskundige, gezellige mannen, keiharde werkers, enorm tempo, geen vraag is te veel.
Vriendelijk en behulpzaam personeel Verhuizing wordt snel en soepel afgehandeld Kasten en bedden weer in elkaar gezet Spullen die we uiteindelijk niet meer nodig hadden werden zonder moeite afgestort. Heel fijn.
gewoon goed, deskundig, snel en vriendelijk
Alles helemaal in orde, veel dank!
Alles is prima
voor alles een DIKKE 10 Top verhuizers,
Prettig, goed gemanierd verhuisteam. Snel en efficiënt