Wat een top bedrijf! Super goede service, vriendelijke medewerkers en er werd overal aan gedacht
- gemaakte schade zelf melden (nu achteraf door ons geconstateerd) - zorgvuldigheid met spullen, voorwerpen tegen schilderijen plaatsen, dozen te hoog opstapelen waardoor ze inzakken. Geen onderscheid in spullen met waarde. - Op advies van ons met 1 wagen komen, we hebben alles goed klaar gezet, snel werken en naar nog een klant gaan -> hier zien we niets van terug bij de afrekening.
snelle communicatie
Verhuisteam was goed op elkaar ingespeeld; in- en uitladen ging vlotter dan ik verwacht had. Ondanks een paar onmogelijk zware meubels geen schade op vertrekadres en verwaarloosbaar op aankomstadres -> compliment! Handling-schade aan wasmachine is bij aankomst zo goed als mogelijk hersteld.
Vriendelijkheid van de verhuizers. Zij komen zeer attent en beleefd over.
N.v.t. Verhuizing gewoon erg goed gegaan
Nette mensen. Deskundig en efficiënt. Goed team
Vriendelijkheid, stiptheid, nazorg dag zelf en later. Flexibiliteit.
Zeer vriendelijk verhuisteam. Maken de indruk goed als een team samen te werken.
Ik heb alles als zeer goed ervaren maar er is nog schade en met gaat het repareren dus dit moet ik nog afwachten en kan ik niet beoordelen.
vriendelijk en bereidwillig personeel
Snelle, zorgvuldige, geruisloze verhuizing
Het verhuisteam dacht actief mee en werkte zeer zorgvuldig en efficient.
-prijs -verhuisteam werkt zorgvuldig en efficiënt -alles volgens afspraak