Niemand zal zich verheugen op de verhuisdag. Maar als het dan toch moet, dan maar zo. We waren met de voorbereidingen druk bezig met het opruimen van het huis. Daarom wisselden we soms qua inschatting van uren. Maar dat is goed en geduldig opgelost. En de dag zelf was ook heel fijn. Leuke vriendelijke en harde werkers. We hadden alles zo aan de kant. Heel erg bedankt!
Op maandag gebeld of er woensdag een inboedel van mijn moeder verhuisd kon worden. Ze dachten mee en ze hebben t geregeld. 2 geweldige aardige mannen. Ik zou Koops zo weer vragen om een verhuizing te regelen.
Wat werken die mannen hard snel en secuur, ze hebben humor, geen van de dagen iemand gemerkt die het met tegenzin deed. Ongelooflijk hoe ze op elkaar zijn ingesteld. Mocht ik ooit weer verhuizen dan is er geen twijfel over mogelijk om dit bedrijf wederom in te schakelen. Nogmaals, petje af voor de jongens die ons huis hebben leeggehaald en gevuld. Hopelijk was de koffie lekker. Chapeau!!
Mijn eerste ervaring met een eigen verhuizing. Ik ben onder de indruk van de snelheid van werken. Vriendelijk en de sfeer onderling in het team is goed. Vakmensen zijn het! Ik ben heel tevreden. Zeer aan te bevelen!
Er is goed geluisterd en meegedacht in deze ongeplande en snelle verhuizing!
De voorbereiding van de verhuizing naar opslag verliep soepel met een duidelijk offerte. De verhuizers waren keurig op tijd en gingen zorgvuldig met onze spullen om. In pakken en inladen ging vlot en er was goed overlg met de verhuizers.
Hele relaxte verhuisdag. Verhuizers waren vakmannen. Alles vlot in en uit de verhuiswagen. Dag is voorbij gevlogen.
In alle opzichten tevreden.
Helder advies. Snelle service. Top kwaliteit. Zeer voorzichtig met goederen.
zeer tevreden
De verhuizers stonden exact om 8 uur voor de deur. Alles werd met zorg en rustig ingepakt. Waar twijfel werd navraag gedaan. Netjes gewerkt en klant tevreden.
Wij zijn al 4 keer verhuisd met de Koops Verhuisgroep. Alles wordt vakkundig gedaan, vanaf het eerste gesprek, de levering van dozen,etc., de flexibiliteit, de nakoming van de gemaakte afspraken en vooral de verhuizing zelf!! Voor ons zijn zij gewoon top. Een dikke vette aanrader!
Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing. De boys waren er om acht uur en tegen 11 uur was de woning vakkundig leeggehaald en kon de vrachtwagen naar ons nieuwe huis. Daar alles weer vakkundig uitgeladen en alles op, aanwijzing van ons, op de gewenste plekken gezet.
Alles wat je bij een verhuizing verwacht. Snel, kundig, klantvriendelijk, netjes werkend en communicatief.
De verhuizing ging snel en prettig. Ook de benodigde spullen waren aanwezig. De tijd was goed geschat en zelfs korter dan verwacht. Ook de factuur was binnen de opgegeven offerte.
Goede ervaring met de voorbereiding. Uitstekende inschatting m2 dozen en andere dingen. De dag zelf verliep soepel en de verhuizers waren vriendelijk en netjes. Kortom onze verhuizing verliep heel fijn. Bedankt jongens.
De verhuizing is vlekkeloos verlopen!
Met 3 man komen ze en Laden de spullen in zoals het hoort netjes in en goed beschermd.
Alles is zeer goed verholpen. De verhuizers waren vriendelijk en deskundig.
Wij zijn al vaak verhuisd, maar dit was de eerste keer dat we een verhuisbedrijf hebben ingeschakeld. En wat een fijne ervaring was dat! Alle verhuizers stelden zich netjes voor, waren vriendelijk, gaven complimenten over onze voorbereiding en hebben ontzettend hard gewerkt de hele dag. Ze waren voorzichtig met onze spullen, overlegden waar dat nog nodig was en deden in ons nieuwe huis ook alles wat nodig was om ons daar een zorgeloze start te geven (zo was ons bed al in elkaar voordat we er erg in hadden en waren ook de wasmachine en droger netjes aangesloten). Echt een TOP dag!
In de ochtend wat onrust onder de 3 mannen dat er een 1- dag verhuizing was gepland gezien de afstand. Ik had me aan kunnen passen naar 2 dagen maar liever niet natuurlijk. Na intern overleg kwamen er 2 mannen bij. Dat ging natuurlijk snel. Bij mijn nwe huis voor mij soms te snel....ik raakte het overzicht kwijt. Heb het maar losgelaten.......kreeg een beetje de indruk dat de heren naar huis wilde....en moesten nog een stuk terug rijden (ca 1,5 uur)
Positieve ervaring met alle medewerkers. Koops is service gericht.
Zie antwoord hierboven
Netjes en goed, gewoon super
Goede service, wordt goed meegedacht en gezorgd voor een vlotte verhuizing met een lach.
A H G Fokkerstraat 26 A
9403AP Assen