Spullen zijn dierbaar en met emotie. Hier is goed op gepast.
Prima gedaan snel en zorgvuldig prettig in omgang.
De verhuizing begon goed op tijd en eerst werd alles goed doorgesproken. De heren werkten vlot doch secuur door, in goed humeur. Heerlijk als je klant bent en een beetje zenuwachtig voor de verhuizing. Een paar dingetjes teveel gingen mee naar de loods in het tempo maar daar waren wij zelf ook bij. Al met al een prettige ervaring.
Fase 1 van de verhuizing is achter de rug: alles zit in opslag. Ik ben onder de indruk van Koops verhuizingen: de sfeer, de vriendelijkheid, de professionele benadering en het geduld heb ik zeer gewaardeerd. Het heeft gemaakt dat een moeilijk moment, een memorabele herinnering is geworden. Als alles volgend jaar zonder schade uit opslag komt ben ik heel tevreden.
goeie organisatie en taakverdeling. ik vond het mooi hoe de samenwerking ging.
Dir is de vierde keer dat ik met Koops ben verhuisd. Vanaf het moment van opname tot en met de afronding ben ik tevreden. Elke keer had ik een leuke club mannen die met veel deskundigheid en zorgvuldigheid mijn waardevolle spullen verhuizen.
Klantvriendelijk: allemaal prima kerels!
Deskundige , vriendelijke mensen . Zolang mogelijk een stoel voor mij laten staan , zodat ik kon zitten . Hele verhuizing als zeer prettig ervaren.
De verhuizers waren erg vriendelijk en zorgden goed voor onze spullen. Het verbaasde mij hoe efficiënt ze te werk gingen. Eigenlijk was het gewoon tof om te zien hoe ze een bruggetje bouwden van de vrachtwagen naar het raam op de eerste etage. Alles is heel aangekomen. 100% tevreden. Enige verbeterpuntje is dat nadat per email een offerte door wordt gestuurd voor een handtekening, er geen bevestiging meer komt dat alles geregeld is. Hierdoor twijfelde ik of het wel doorging en moest ik er zelf even achteraan bellen. De twijfel werd echter snel weggenomen. Een bevestigingsmailtje zou helpen.
Erg fijn samengewerkt, alles ging in goed overleg, vlot en netjes. Wij hebben mede door deze verhuis ploeg, van deze dag een feestje kunnen maken en geen stressdag.
Sympathieke en kundige verhuizers. Iets meer aandacht en communicatie met de opdrachtgever was prettiger geweest. Zowel in het voortraject als tijdens de verhuizing zelf.
ik was nogal zenuwachtig of alles wel heel en netjes zou overkomen omdat het die dag van de verhuizing ook regende en ik maakte me zorgen of alles wel in de lift pasten. Maar ze gingen als echte vakmensen te werk. alles werd keurig in plastic verpakt en al mijn spullen kwamen keurig droog in mijn nieuwe huis te staan. ze gingen niet eerder weg totdat ik tevreden en gerust was. toppie voor die 2 verhuizers
Leuke meedenkende medewerkers. Kennis van en hoe je spullen te verhuizen. Niks kapot of beschadigd. Aanrader ook als opslag! Ik geef overal 5 sterren meneer Johan Koops, dat verdienen jullie ook maar dat gaat toch niet betekenen dat we straks een dan skyhoge verhuisprijs geoffreerd krijgen he?
N.v.t.
Leuke, vriendelijke beleefde groep verhuizers gehad, echte aanpakkers en niks beschadigd oid... zeer tevreden over
Een opmerking , er was een afspraak over het dozen brengen naar ons adres in Velserbroek. Dit was niet goed doorgekomen en men dacht dat er dozen opgehaald moesten worden. Aangezien wij de eerste afspraak waren die ochtend moest de chauffeur extra rijden. Er werden voldoende dozen geleverd maar niet genoeg pakpapier, dat hebben we zelf gekocht. De verhuizing zelf ging prima en iedereen was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Volgend jaar gaan wij verhuizen van Yde naar Blauwestad en willen wij graag weer van jullie diensten gebruik maken.
Alles was naar mijn zin gedaan
Prima verhuis bedrijf. Ze gingen grondig, rustig en goed voorbereid aan het werk.
Door omstandigheden zijn we de laatste jaren 4 keer verhuisd en moesten we vorige week voor een hoog bejaarde man snel (binnen een paar dagen) een verhuizing regelen. Bij al deze verhuizingen zijn we goed geholpen door verhuizer Koops. Voorheen deden we dit soort zaken altijd zelf. Maar met deze verhuizer worden kwetsbare spullen zorgvuldig behandeld en ook de (de-)montage van allerlei zaken gaat top. De verhuizer neemt hiermee een hoop zorgen uit handen in een drukke periode.
Een verhuizing voorafgegaan door een " ontzorggesprek" , heel bijzonder en ook waargemaakt tijdens de verhuizing Klasse!
Goed!
Vriendelijke medewerkers en weten waar ze mee bezig zijn. Hebben zorg voor andermans spullen!
Snel en vakkundig verhuisd. Ben zeer tevreden.
Hardwerkend, behulpzaam en gezellig team. Oplossingen voor het manoeuvreren van grote meubelstukken via nauwe gangen, steile trappen en rare hoeken werden ter plekke verzonnen en iedereen werkte geweldig samen. Ondanks dat het een lange en zware dag was bleef iedereen vrolijk en gefocust. De organisatie onderling was duidelijk en doeltreffend.
Je kunt goede afspraken met Johan maken die ook nagekomen worden. Marcel de verhuizer let goed op het welbevinden van de klant. Als het anders moet dan bedacht bij onze complexe inhuizing met halfbestrate omgeving, dan lossen ze het soepel op. Het zitje achter de verhuiswagen was bij dit weer een bijkomertje. Een aanrader voor wie verzorgd wil verhuizen.
A H G Fokkerstraat 26 A
9403AP Assen