We hebben de gang van zaken rond onze verhuizing met Koops als zeer positief ervaren.
Om half 8 's ochtends stond het verhuisteam met 6 man sterk op de stoep. Om 10 uur zat alles in de auto!! Lekker doorpakken en ondertussen veel gezelligheid onderling! Goed op elkaar ingespeeld. In het nieuwe huis werd alles op de aangegeven plekken neergezet, wat niet duidelijk was werd gevraagd. Echt een superteam!!
Wij hebben een goede ervaring met Koops. Prettige verhuizers, goede samenwerking, ook onderling.
de verhuizing is zeer correct uitgevoerd door prettige mensen.
Kwamen op tijd. Werken snel en voorzichtig. Aardige mensen
Ik ben zeer tevreden. Alles is keurig op de door mij aangegeven plaats neergezet en op verzoek zonder problemen verplaatst
De jongens waren mooi op tijd. Ze zijn deskundig, professioneel, geruststellend en gezellig.
Behulpzaam en vriendelijk. Leuke ervaring van gemaakt, ook vd kinderen.
Alles liep gesmeerd. Werk werd zeer rustig gedaan en waren vrolijk met elkaar.
Van te voren uitstekende planning ivm de te verhuizen goederen. Verhuizers zijn zeer serieus omgegaan met onze spullen.Ben nog steeds verbaast hoe snel en efficiënt we van ons oude huis naar het nieuwe zijn verhuisd.
Vanaf het eerste telefonisch contact met Koops verhuisgroep uit Assen tot dat de laatste verhuizer de deur uit liep bij mijn nieuwe huis. Heb ik er altijd een heel prettig gevoel eraan over gehouden. Dus zoek je een goed bedrijf die je wilt inhuren neem contact met Koops verhuisgroep uit Assen.
Nette verhuizing door een groep verhuizers die van aanpoten wisten. Verhuisdozen erg laat geleverd anders 5 sterren. Verder alleen maar aan te raden!
We hadden te weinig dozen, maar de verhuizers hebben dat prima opgevangen met de extra dozen die ze zelf hadden meegenomen.
Eerste keer met Koops verhuizingen en zeer tevreden.
Geweldige hulp van deze mannen. Ze werken netjes, gaan fijn om met je spullen. Denken goed mee en nog snel ook. Kortom: vakmanschap
De operationele verhuizing zelf verliep fantastisch! Fijn om met zulke rustige ervaren mannen te verhuizen. De back-office kan beter worden georganiseerd. Daar kan de fa nog beduidend aan efficiency winnen. De algehele beleving blijft zeer goed.
Ondanks een paar strubbelingen, toch dik tevreden. mvg bas
Professioneel, vriendelijk en efficiënt. Dhr Koops kwam zelf langs om de offerte op te stellen en is duidelijk een vakman met hart voor dienstverlening. Dozen brengen en ophalen is snel geregeld. De verhuizing zelf werd gedaan door drie heren die duidelijk plezier in hun werk hebben. Alles is netjes en efficiënt gegaan en al het contact was vriendelijk en plezierig. Zo is verhuizen een stuk minder stressvol!
Snelle en vakkundige verhuizing. Verhuisteam werkt goed samen in goede sfeer.
Onze ervaring was positief. We zijn snel verhuisd . De verhuizers waren er om 07.30 uur in Assen. Om 13.00 uur waren al onze spullen verhuisd naar Rolde en weer op plek. Dit inclusief pauzes. Veel sneller dan verwacht. Vandaag zijn de dozen weer opgehaald. De prijs was wel hoog.
Ontzettend fijn dat al het zware werk ons uit handen is genomen. Snelle werkers, heel fijn samen te werken.
Prettig verhuisteam dat snel en efficiënt werkt. Denken mee en verzinnen creatieve oplossingen.
Vakmensen.
Vriendelijk en goed bereikbaar