Duidelijke informatievoorziening, vriendelijk personeel, verhuizing in orde.
De persoon die is wezen pakken was ZEER vriendelijk en bekwaam en behulpzaam . Gaarne onze complimenten overbrengen . Met vriendelijke groeten
Vakbekwame medewerkers, ook de medewerkers van lokale verhuizer die mee hielpen uitladen. Ik ben uitermate tevreden tevreden met hoe de verhuizing in z'n geheel is aangepakt en verlopen. Chapeau!
ZOals hierboven al aangegeven professioneel bedrijf met goede service en klantvriendelijkheid
Zeer nette verhuizers en heel vriendelijk. Alles netjes overgebracht zonder schade aan te richten aan mijn spullen. Extra pluspunt dat ze nog even geholpen hebben de bank op zijn plaats te zetten. ook fijn dat jullie naar budget van de mensen werken. anders was het voor mij niet mogelijk geweest het te betalen.
Groot compliment voor de verhuizers. zowel op de dag van 'ophalen' als de dag van 'terugbrengen'. ervaren en deskundige mannen die zeer servicegericht waren, niets was te veel voor ze.
ZORGVULDIG , NETJES EN VOORZICHTIG
gezellig en gemotifeerde verhuizers
Korting vanwege zelf verhuisde meubels en dozen was krap
Geen.
Snel, vriendelijk en flexibel.
ons E-mail adres is nu [email protected]
Deskundig, vlot en vriendelijk, geen enkel minpuntje.
blij dat we jullie als verhuizers hadden
Medewerkers zeer bekwaam tijdens verhuizing
Prima verhuizing. Respect voor de bezittingen. Alles goed verpakt en keurig zonder beschadigingen verhuisd. Dus professioneel. Luisteren naar de klant.
Deskundige begeleiding Professionele aanpak