Na 30jaar voor het eerst met een professioneel verhuisbedrijf verhuisd. Heel erg blij met de verleende diensten! Keurig bedrijf met nette medewerkers! Klein minpuntje: jammer dat alle dozen in één keer opgehaald worden, zo staan de dozen die al eerder leeg zijn wel in de weg!
Zeer behulpzame mannen. Denken mee in oplossingen. Werken hard.
Fijne verhuizers, alles perfect volgens afspraak verlopen!
mannen hebben aan een half woord genoeg en steken de handen goed uit de mouwen, daarbij zijn ze zeer beleefd en dragen oplossingen aan.
Dit is de tweede keer dat wij UTS hebben ingeschakeld voor een verhuizing. Ze zijn secuur, behendig en snel. En daarnaast ook erg vriendelijk ! Zeker een aanrader
Heel vriendelijke, behulpzame, sterke mannen. Goeie sfeer tijdens het verhuizen. Ze hielde goed oog op het hele proces gedurende de verhuisdag
UTS Van den berg heeft ons 27 augustus verhuisd en dit ging heel soepel, vriendelijk, deskundig en efficient. De 4 mannen gingen met heel veel zorg en voorzichtigheid met onze spullen om en maakte ook tussendoor een praatje en dat haalde de spanning er ook wel wat af bij ons. het is toch altijd een stressvolle gebeurtenis maar niets dan lof over onze verhuizing. Absoluut aan te bevelen.
Alles volgens afspraak verlopen. Goede samenwerking van en met het deskundige verhuisteam. Prettig contact. Gemakkelijk voor ons dat overtollige huisraad afgevoerd werd en dat er door een medewerker gestofzuigd is.
Heldere afspraken, uiterst vriendelijk, heel deskundig en vertrouwd.
Aardige verhuizers die met zorg alles verhuisd hebben.
Nette mensen en snel gewerkt
De inschatting van de verhuizing naar containers in de opslag was dat het te veel was voor 2 containers. Er moesten spullen weg of elders worden opgeslagen. Beide hebben we gedaan, maar dat was hooguit enkele kubieke meters. Tijdens de verhuizing bleek dat tweederde in de eerste container kon en dat er dus nog een halve container leeg bleef. Wel voor betaald en heel veel zorgen gehad of het er allemaal wel in kon. Degene die de inschatting had gedaan reageerde heel lauw op mijn ervaring. De verhuizing zelf ging prima, aardige en hardwerkende mannen.
Als zeer goed ervaren precies op tijd volgens afspraak,gezellige en behulpzame mensen ook het veegschoon opleveren oude woning als afgesproken al met al niets dan lof zal zeker bij anderen aanbevelen .
Heel vriendelijk personeel! Alles was ook heel goed geregeld. Fijne en snelle communicatie.
Ik kon zelf niks door een gebroken enkel, maar de hardwerkende mannen hebben het echt keurig gedaan! Ze waren erg aardig; hebben ook de lampen van het plafond gehaald en alles in het nieuwe huis op de goede plaatsen weer neergezet. De volgende dag kwam Emiel de dozen leeghalen en de meeste spullen in de kasten opbergen en ook de lampen weer ophangen. Het was vervelend dat ik zelf niks kon, maar mannen hebben mij fantastisch ‘ontzorgd’ !
goed werk geleverd
Hardwerkende mannen met humor
De gehele verhuizing van begin tot eind en daarna verliep op rolletjes. Nette vriendelijke mensen die hard en secuur werkten en alles op een veilige en voorzichtige manier behandelden. Alles is zonder schade overgebracht en op de gewenste plaats neergezet. Meubelen/kasten die uit elkaar moesten voor vervoer zijn later weer netjes en heel weer in elkaar gezet. De gebruikte dozen zijn na uitpakken snel weer opgehaald. Prima verhuis ervaring.
Het was een fijne verhuizen met Van den Berg. Keurige heren, doe hard werkten en heel flexibel waren. Kan geen min punten bedenken!
Zeer vriendelijke en behulpzame verhuizers. Compliment voor de mannen.
Verhuizen zonder mitsen en maren, volgens afspraak, stipt op tijd, met voortreffelijke, vriendelijke vaklui, voor een schappelijke prijs. Planning en uitvoering klopten als een bus. Zo is verhuizen bijna appeltje-eitje.
Onze ervaring was geweldig complimenten voor de verhuiscrew
Sympathieke verhuizers die hard doorwerkten en voorzichtig met mijn spullen waren.
Alles is volgens afspraak verlopen en de verhuizers waren erg vriendelijk.