Vanaf de het uitbrengen van de offerte, tot en met het terugleveren en monteren van het meubilair werden de werkzaamheden op een hoog niveau uitgevoerd. Je kon zien dat je met vakmensen te maken had. Alles keurig uitgevoerd conform afspraken. Complimenten!
Goede wijn behoeft geen krans,zo is het gezegde en dat gaat geheel en al op voor dit bedrijf en zijn medewerkers.Wij zijn keurig verhuist naar onze stek op het wadden-eiland Texel.
De verhuizing van mijn 83-jarige moeder is zeer goed verlopen, ondanks een obstakel: de oprit aan haar nieuwe appartement was niet af. Van den Berg verhuizers waren niet ontmoedigd en wisten toch de vrachtwagen in een positie te krijgen waardoor alles over het balkon naar binnen kon. Dankzij hun creativiteit en doorzettingsvermogen verliep alles heel vlot.
Het was een drukke dag. Door de ontspannen houding van de medewerkers, bleek het geen probleem. Heb een moment het gevoel gehad dat het een punt was dat er tot 18 uur gewerkt moest worden
Zorgeloos verhuizen. Goed team!
De verhuizers stelden werkelijk alles in het werk om aan mijn wensen tegemoet te komen, zelfs schijnbaar onmogelijke dingen kregen ze voor elkaar. Zeer kundig en zeer vriendelijk en klantgericht.
De verhuizers waren op tijd aanwezig en waren service gericht. Werkten netjes.
De verhuizing verliep als een trein, zowel in Breda als in Meersel-Dreef. Zeer vriendelijke, behulpzame, sterke !!! verhuizers. Als we weer gaan verhuizen (over 30 jaar), bellen we jullie weer. Hartelijk dank!!
Ik heb nu een aantal keren met uw bedrijf gewerkt. Natuurlijk ben je over het ene punt meer tevreden dan over het andere, dat is normaal. Ik denk dat u ook tevreden kunt zijn, als wij het zijn. Aan losse beoordelingen heb ik verder geen behoefte en wil die ook niet geven. Ik vond het niet goedkoop, maar ik kan dat niet goed beoordelen. Het verplaatsen van een vleugel is heel zwaar werk. Dat werd heel zorgvuldig gedaan en daar zijn we heel blij mee. Sommige medewerkers zijn super vriendelijk, vrolijk en gezellig, geweldig! Anderen zijn meer correct en soms wat minder goed gemutst, maar dat is iedereen wel eens. Ik wil daar niemand op afrekenen. Bovendien praat ik nu ook over ervaringen in 't verleden
Goede offerte, kundige mensen
Goede afspraken, snel offerte met uitstekende prijs-kwaliteit. Stevige schone verhuisdozen. Voorzichtig met al je spullen, goed ingewerkt verhuisteam.
Verhuizing is volgens verwachting verlopen. Zowel taxateur en verhuisteam hebben goed advies gegeven en hierdoor is de verhuis goed verlopen.
Alles keurig verhuisd! Vriendelijke mensen die erg klantvriendelijk zijn.
Mochten we nog eens verhuizen dan weten we jullie weer te vinden.
De mannen zijn beleefd, voorzichtig met de spullen en zijn handig
In nog time verhuisd, snel en netjes, super gedaan mannen.
uitstekend
Een soepel verlopen verhuizing met veel inzet van de verhuizers
Zeer goede ervaring. UTS doet wat het zegt te doen. Goede service (ook van de handy man) en keurige mannen die zorgvuldig omgaan met je spullen. De mannen zijn beleefd en communiceren goed. Was elke euro waard voor een stressvrije verhuizing.
Alles top geregeld
Prima werk geleverd.
Een goed team, zeker Emiel en Fabian deze waren top!!!
de mannen hebben erg hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen
Uitstekende verhuizer met prima kwaliteit-prijs verhouding. Vriendelijke medewerkers.
Na een bezoek thuis werd een goede prijs geoffreerd. Aardige mannen die goed geïnstrueerd waren. Afspraken nagekomen. Snel en vakkundig. Goede prijs/kwaliteit. Erg aan te bevelen!