Vanaf het eerste contact met UTS van den Berg is in goed overleg met ons aan alle aspecten die samenhingen met de verhuizing aandacht besteed. De tijdelijke opslag, omdat wij nog niet naar onze nieuwe huisvesting konden, alsmede en het vervoer van enkele stukken naar onze tijdelijks huisvesting is ook prima geregeld. Er werd steeds met ons meegedacht. Vooral een compliment voor alle medewerkers die de verhuizing hebben verzorgd. Niets was hun teveel en ook steeds dachten zij met ons mee. Wij hebben UTS van den Berg ervaren als prettige en deskundige organisatie met bekwame medewerkers.
ondanks de hitte hebben de verhuizers een uitstekende klus geklaard, een dikke pluim!!
De verhuizers waren op tijd bij ons oude en nieuwe adres en wij hebben een goed verlopende verhuizing meegemaakt.
leuke vriendelijke mensen goed werk
Ze waren netjes op tijd, gingen gestructureerd en voorzichtig te werk, dachten mee en wilden zelfs een ommetje maken om iets bij onze zoon af te zetten. Ik zag erg tegen de dag op. Dat was nergens voor nodig!
de mannen vsn UTS werken ontzettend netjes en werken hard door. Ze waren keurig op tijd en daarnaast erg vriendelijk. We zijn een tevreden klant!
De afspraken worden makkelijk gemaakt en worden nagekomen. Het verzetten van een afspraak wordt snel en goed opgepakt. De verhuizing wordt goed gestuurd. Opvallend goed gehumeurd en correct optredend personeel. Inschattings onvolkomenheden worden soepel opgelost door het oproepen van extra medewerkers. Het is erg plezierig dat zowel bij het inpakken, het verhuizen naar het nieuwe adres als naar de opslag, er steeds dezelfde staf komt.
Top bedrijf komt haar afspraken correct na
Zeer positief
Onze verhuisdag is een plezierige dag geworden waarin de verhuizers ons ontzorgd hebben en ons efficiënt en in een plezierige sfeer verhuisd hebben.
Verhuizing van Wernhout naar Breda. Het team van verhuizers was 1goed op elkaar ingespeeld. Bovendien erg vriendelijk, servicegericht en vooral heel zorgvuldig met onze spullen. Zo’n team is een rots in de branding tijdens een verhuisperiode die toch veel stress oplevert. Dank jullie wel mannen. Jullie waren TOP.
De verhuizing was zo gebeurd. Goede service en kwaliteit.
Vanaf het eerste moment verliep alles volgens plan en waren de medewerkers meer dan behulpzaam en kundig.
Kantoorpersoneel is erg commercieel. De verhuizers zelf zijn top. Werken hard, klagen niet en doen voorzichtig met de spullen.
Gewoon een hele ontspannen verhuizing, gezellige mensen en ondanks de 'Corona" perikelen toch een fijn contact gehad.
Goede ervaring !
Prettig
De 4 heren stonden op de afgesproken tijd met voldoende verhuiscapaciteit voor de deur. Voor de kleding die in speciale dozen vervoerd zou worden was te weinig ruimte, werd in ledikantje en dekens gedaan, minpunt. Ik had te weinig verhuisdozen, waardoor een en ander niet ingepakt was. werd goed opgelost door de heren. De kast uit de schuur zou gedemonteerd en gemonteerd worden. De verhuizers zeiden dat hij niet uit elkaar kon en werd in de tuin geplaatst ipv boven. De boekenkast is gedemonteerd en gemonteerd, dat is mislukt, de planken lagen los op de bodem waardoor ik een timmerman moest laten komen om de kast weer gebruiksklaar te maken. Verder was er serviesgoed gebroken, een botervloot, juskom en slabak.
Geachte klant. Dank voor uw reactie. Onze taxateur heeft ondertussen contact met u gehad. Indien er na uitvoering van een verhuizing blijkt dat er iets niet naar tevredenheid is gedaan, dan graag direct contact met ons opnemen en dan gaan we daar een oplossing voor zoeken.
Hard werkende mensen,beleeft
Punctuele verhuizer, die alle afspraken tijdig en volledig nakomt. Buiten het zelf in- en uitpakken hebben de verhuizers alles gedaan, inclusief montage van kasten en bedden. Wij mochten niets doen, buiten koffie zetten. De verhuisdag was een ontspannen en relaxte dag voor ons, waarvoor onze hartelijke dank
xx
zorgvuldig, netjes, goed
Men was op tijd. Bracht de goederen vakbekwaam Naar binnen en plaatste die op de juiste plaats. Vriendelijke medewerkers.