geweldige verhuizers, deskundig, beleefd, bekwaam en behulpzaam
Uistekend bedrijf met hele beste medewerkers. Behulpvaardig, snel en communicatief erg goed. Bereidwillig om ook extra zaken aan te pakken uit eigen beweging. UTS van den Berg, een aanrader
Zeer vlot verhuisd met verhuislift, en het geheel perfect verlopen .
Correcte verhuizing gehad
ontzorgen, erg netjes omgaan met spullen, voorzichtig ingepakt
geen
De jongen die het verhuisteam leidde was erg vriendelijk en erg goed, complimenten
Uitvoering conform gemaakte afspraak!
Het was zeer warm, ruim boven de 30gr. Beide dagen. Mijn vrouw en ik hebben met bewondering gezien hoe de heren in een constant, gelijkmatig ritme doos na doos, stoel na stoel enz. de 47 m3, goed gehumeurd met tijd voor een kwinkslag, hebben ingeladen en uitgeladen. Geweldig!
"Ophaal team" op 5 juli was veel professioneler dan het "terugbreng team" op 26 juli. Ophaalteam was veel oplettender en voorzichtiger.
Ik vond vooral de verhuizers zelf heel aardig en bekwaam
Prima werk geleverd (betrof zowel privé als zakelijke verhuizing.
Zeer vriendelijke mensen
vriendelijke hardwerkende mannen! erg blij mee! denken goed mee en lossen problemen direct op
Zorgvuldigheid van het verhuisteam ondanks grote hitte.
betrouwbaar, deskundig
Prima verhuizer
Zeer meedenkende verhuizers
Zeer vriendelijk en deskundig maar vooral goed gemotiveerd personeel
Er is begrip voor emoties die los komen als zo n verhuiswagen aan komt rijden terwijl ik er eigenlijk niet weg wilde.
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Bewondering voor de medewerkers die zelfs onder extreme weersomstandigheden, storm en regen en zeer warm weer, opgewekt en vriendelijk bleven! Zeer tevreden!
Geen