Alles volgens afspraak uitgevoerd. Bewondering voor de medewerkers die zelfs onder extreme weersomstandigheden, storm en regen en zeer warm weer, opgewekt en vriendelijk bleven! Zeer tevreden!
Geen
zeer fijn en deskundig geholpen. medewerkers zeer vakkundig en klantvriendelijk.
Zeer tevreden, soepel verlopen
Fijn team
UTS Van Den Berg alles is perfekt verlopen voor ons een aanrader zij die gaan verhuizen.👍
Ga zo door!
Super vriendelijk personeel
Vooraf is goed meegedacht bij de interne verhuizing. Tips verstrekt omtrent stickerplan. Hierdoor is de interne verhuizing snel verlopen.
Alles was pikfijn in orde, waarvoor dank
Alles
Het was geen alledaagse procedure. Ik heb het verhuisteam van tevoren aanvullende informatie verstrekt (foto's en een toelichting). Al bij het aanrijden zag ik dat mijn informatie werd opgevolgd en niet het advies van een lokale informant. Dit heb ik bijzonder gewaardeerd.
Meer dan we hadden afgesproken
Flexibiliteit van de verhuizers! Voorzichtig met inpakken en verplaatsen. Goed gehumeurd.
De verhuisdag liep vlekkeloos. Een fijn team verhuizers en tevens attent! Dit maakt zo'n dag om prettig "door te komen". Graag mijn complimenten aan hen geven.
Geachte klant, Dank voor uw reactie. Bij het bezorgen van de verpakkingsmaterialen had u van onze bezorger een brief moeten ontvangen met inpakinstructies. Onze excuses indien u deze niet heeft ontvangen.
keurig en klantvriendelijk
zie beoordeling
Geachte klant, Dank voor uw reactie, wij hebben dit doorgenomen met de verhuisploeg. Indien u kosten heeft gemaakt i.v.m. herstel, dan vernemen wij dit graag nog van u.