Arjan, Gerard, Fabian, Lucas en Mateus waren super. Hard gewerkt en ook tijd voor een praatje. Ook het inpak materiaal is goed.
heb reeds telf. mijn complimenten gegeven ben zeer tevreden
Mijn meubelen gingen in de opslag maar met het terug brengen naar de nieuwe woning was niet best werd een kast binnen gezet waar ik eens goed naar keek wat blijk nu hing bij de poot een grote splinter aan en men had er een spijker in geslagen. Er werd niets van gezegd. Schandalig. Gemeld en moest maar een schadeformulier invullen. Moest zelf maar een meubelmaker opzoeken en werd verders nergens bij geholpen. Ook geen excuus gehad.Slechte service als je schade heb.
Geachte klant, dank voor uw reactie. Uiteraard vinden wij het vervelend dat er schade is ontstaan. Na uitvoering is deze op de werkbon aangetekend. met als opmerking "schade aan onderzijde". Naar aanleiding hiervan hebben wij u op 23 mei een schadeformulier toegestuurd inclusief excuses. Daarna hebben wij niets meer van u vernomen. Over de achteraf door u aangetroffen spijker in de splinter hadden wij graag eerder geïnformeerd geworden om dit op te nemen met de verhuisploeg want dit is niet de manier om het af te handelen. Wij kunnen niet voorzien hoe de klant verder met de schade omgaat. De bedoeling van het schadeformulier is dat wij inzicht krijgen in de kosten en herstel mogelijkheden. Aansluitend kunnen we dan de vervolgstappen bepalen voor herstel/schadevergoeding.
Goede afspraken vooraf. Komen vooraf ter plaatse kijken op laad- en losadres,indien nodig. Waren keurig op tijd. Werken snel en nauwkeurig. Toch gebeurde er tijdens het vervoer een ongelukje met de wasmachine (daarom 4 sterren) , waardoor deze niet meer te gebruiken was. Binnen een paar dagen een nieuwe wasmachine geregeld en naderhand volledig alle kosten vergoed. Ook de lege verhuisdozen werden snel opgehaald. Kortom erg tevreden over UTS Breda.
Goede aardige verhuizers
Uitstekend!! De verhuizers waren snel maar toch voorzichtig met de spullen, behulpzaam , vriendelijk. Ze wisten wat ze deden. De verhuizing ging erg voorspoedig en wij zijn zeer tevreden. Ook de levering van te voren van de verhuisdozen en het ophalen daarvan achteraf ging prima. Vriendelijke willen aan de telefoon als dar nodig was.
In alle opzichten een prettige ervaring. Aardige vaklui die van aanpakken weten. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is prettig.
Ok ontzorgd
Service en klantvriendelijkheid alsmede vakkundigheid en snelheid hebben deze verhuizing gekenmerkt. Chapeau voor de mannen.
Heel vriendelijk en kundig!
Heel tevreden over dienstverlening
Fijne mensen goed in en uitgepakt zeer correct met komen weggaan
Komt afspraken na!!!
Fijne mensen die weten van aanpakken en zorgen dat alles van de oude locatie naar de nieuwe locatie wordt gebracht.
Ik heb bijzonder prettige ervaringen met UTS vd Berg. Afspraken worden uitstekend nagekomen. Personeel is zeer plezierig en gaat heel zorgvuldig met alle inboedel om. Niets is teveel. Hele uitruiming, opslag en inruiming van inboedel is uitstekend verlopen. Ik beveel UTS vd Berg van harte aan!
Deskundig, harde werkers en gezellig
Goede snelle verhuizing, vriendelijk en professioneel personeel, alles op de afgesproken tijd en alles goed voorbereid.
Fijn team, goede service, vriendelijk, snel, heel blij mee!
Vriendelijk en heel capabel. Zeer tevreden! Kan echt aanbevelen.
Vorig jaar zelf verhuisd en gebruik gemaakt van UTS; zelf met zware meubels, wasmachine, droger, tuinset, overige inboedel en dozen zagen we niet zitten met twee kinderen. De offerte gaf de doorslag om van de diensten van UTS gebruik te maken. Vorige week heeft UTS mijn schoonvader van een woning naar een appartement verhuisd. Hoewel niet alle meubels mee gingen hebben de jongens hetgeen wat wél mee kon alles netjes uit elkaar gehaald en op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet. Zelf ben je uren bezig met het (de-) monteren van kasten maar deze "lego-bouwers" kunnen dat natuurlijk veel sneller en handiger. De verhuizing is dan ook soepel verlopen en ook voor schoonvader was dit top. Leuke gasten en ze verdienen dan ook 5 sterren!
De verhuizers waren zeer vriendelijk en deden een stapje extra en waren zeer behulpzaam.
We hebben onze meubels laten opslaan tijdens onze verbouwing en weer terug laten brengen toen het klaar was. Ze hebben ook onze kasten uit-en in elkaar gezet. Is allemaal prima verlopen!
4 medewerkers hebben zich bijzonder sterk team ze wisten elk wat ze moesten doen zonder mekaar in de weg te staan. Ze voelden mekaar aan. Verder is de wasmachine goed aangesloten op zolder en hebben ze ons bed ook weer netjes opgezet. Alle elektrische snufjes aan het bed werken weer!
Op de dag van het inladen waren er voldoende mannen aanwezig om alles snel in te laden. Zelfs meegeholpen met lastige stukken in te pakken. Het uitladen ging snel en alles werd in de goede kamer geplaatst. Complimenten.
Binnen een ochtend een heel huis leeg een deel in aparte vrachtwagen naar de opslag en de rest met een andere vrachtwagen meteen naar de juiste ruimte in een tijdelijke woning. Echt heel snel! De mannen denken goed mee en de ‘voorman’ heel vriendelijk, persoonlijk en contact met humor. Heel fijn.