Wij zijn ontzettend goed en netjes geholpen door van Egeraat. Eerst een duidelijk en goed gesprek vooraf over wat onze wensen waren. Met 5 man sterk kwamen ze onze verhuizing doen en ze werken hard en het zijn leuke mensen in omgang. Ik zou ze steeds opnieuw weer vragen. Heel erg tevreden met hun harde werkers, bedankt allemaal!
Geduld, aardig en kundig! Super
Goed ingewerkt team, aardige en harde werkers die nergens te beroerd voor waren. Bovendien eerlijk ook aangaven per ongeluk wat beschadiging te hebben veroorzaakt. Wij waren erg blij met deze 4 kanjers en hadden dit zonder hen gekund!
Top geholpen met het naar beneden halen van grote en zwaardere meubels van onze boven woning.
Onze ervaring was geweldig ik kan niet anders zeggen. Nette en korrekt mensen zijn.
Alles ging volgens afspraak
Wij zijn al vele malen verhuist en hebben ervaren dat Egeraat tot de toppers behoort.
Uitstekende verhuizers . Die mee denken en alles correct en netjes hebben neer gezet.
Op de afgesproken tijd stond een enthousiast team op de stoep om onze spullen te verhuizen. In alle rust en met humor laadden ze alles in. En in ons nieuwe huis werd alles op dezelfde manier weer binnen gebracht en in elkaar gezet!
Zeer professioneel team, die je verder niets hoeft uit te leggen. Verhuisklus waar we zo tegenop keken, was in een paar uurtjes gepiept; spulletjes netjes ingepakt en in het nieuw huis op juiste plaats gemonteerd en weggezet. Dozen service is ook een goede ghandreiking om alles soepel te laten verlopen. Toppers!!!
bedrijf komt zijn afspraken na, gaan netjes met de spullen om, straalt deskundigheid uit
Keurig en net personeel.24-06-2024
Meest opvallende was verhuizing van de sauna. Is door het verhuisteam goed opgepakt door eerst te demonteren en na verhuizing weer goed in elkaar te zetten. Alles werkt perfect.
Aardige zakelijke aanpak.nauwkeurige uitvoering
Goede samenwerking tussen de verhuizers onderling en met ons zodat alles vlot en goed verliep
Veilig vakkundig en snel .
Ik ben: - heel goed ondersteund bij de voorbereiding - zeer tevreden over de verhuisdag zelf: mijn spullen zijn geruisloos in-en uitgeladen, met grote voorzichtigheid. - zeer tevreden over de verhuizers zelf: heel vriendelijk, goed gemutst, niets was hen teveel!
Alles naar wens uitgevoerd, alleen begintijd was 3,5 later geworden
Aardige medewerkers en precies op tijd!
Erg aan te bevelen. Flexibele service.
Prima werk geleverd hard werkende personeel en deskundig
Effectieve inpak methodiek en uitvoerders
De medewerkers waren attent, werken snel en accuraat. Alle lof voor hen.
Blankenweg 11
4612RC Bergen op zoom