Zeer goede ervaring al twee maal in een jaar ,zou het iedereen aanbevelen
Alles keurig netjes in de wagen gezet. Kasten en bedden keurig uit elkaar gehaald en naderhand in ons appartement weer netjes in elkaar gezet. Aardige verhuizers en goede regelaars hoe alles ging gebeuren. Wij zijn zeer tevreden en zullen van Egeraat aan bevelen bij andere.
Een zeer snelle verhuizing in 4 uur tijd alles op zijn plaats tussen Halsteren en Bergen op Zoom. Netjes gewerkt, vriendelijk en Service met de hoofdletter S. Bedankt!
Een aanrader! Prijs kwaliteitverhouding: niet bekend, hebben bewust voor de kwaliteit van van Egeraat verhuizingen gekozen.
Met 2 verhuiswagens werden de meubelen/grote spullen vlot vervoerd. Het was in een ochtend gebeurd. Super tevreden.
Zeer correcte mannen en alles perfect gedaan
Helemaal niks op aan te merken. Verhuizing is prima uitgevoerd en er zijn zelfs een aantal kleine dingen meegenomen die niet helemaal afgesproken waren. Verhuizers waren vriendelijk en hulpvaardig. Kortom, prima verhuis service waar niets op aan te merken valt.
Wij maakten ook gebruik van de inpakservice. 1 Dag voor de verhuizing kwam een inpakker die alles netjes inpakte en voorbereidde voor de verhuizing. De 2e dag 3 verhuizers die alles netjes inlaadden op een rustig tempo. Ook het inruimen van de nieuwe bestemming liep op rolletjes, zoal een geoliede machine. Alles zeer vlot verlopen en de verhuizers waren aardig en behulpzaam. Topper!
Vlotte demontage, alles Keurig verpakt
Super service alles goed geregeld een vlotte nette verhuis gehad
De verhuizing, is goed en snel uitgevoerd. En aardige handige verhuizers.
Verzorgt door vaklui.
Vriendelijke service, professioneel, snel, voorzichtig met je spullen.
Zeer goede ervaring met van Egeraat Verhuizing. Communiceren goed en houden zich aan de gemaakte afspraken. Met 4 man was alles snel ingeladen en alles vakkundig gedemonstreerd en gemonteerd. Zeer vriendelijk personeel
?
De verhuizing is vlot en soepel verlopen, dankzij de ervaren medewerkers van Van Egeraat verhuizingen.
Heel prettig in omgang, klantvriendelijk en probleemloos de opdracht uitvoeren.
Heel professionele aanpak. De verhuizers zijn heel goed op elkaar ingespeeld , zijn vriendelijk en gaan zorgvuldig met de huisraad om.
Alles was goed, maar twee aspecten waren wat traag. De papieren die ik moest tekenen, kwamen zeer kort voor mijn vertrek naar het buitenland binnen. Ik moest ook op het laatste moment de verzekering regelen. Verder ben ik zeer tevreden.
We hadden een grote verhuizing waarbij er 2 huishoudens verplaatst moesten worden. Het inladen begon om 7 uur met 5 man sterk. Een uur later waren ze al op het 2e adres, en net na de middag was alles op plaats van bestemming, gemonteerd en al. Supervriendelijke en vakkundige medewerkers. Wel aan de prijs, maar het is het geld wel waard.
Super tevreden. Kasten professioneel uit en in elkaar gezet. Werd zeer zorgvuldig met alles omgesprongen. Ook werd alles netjes op de juiste plaats gezet
Alles in dienst van de klant! We hebben onze verhuizing verschillende keren moeten veranderen en uitstellen. Zonder probleem was dat iedere keer mogelijk. Een ingewikkelde verhuizing vanwege zware stukken en hoge trap was hooguit een uitdaging, nooit een probleem. Onderling was een prima sfeer. Met een lift buitenom werden de goederen veilig en professioneel ingeladen. Gelukkig was uitladen een stuk makkelijker. Daarbij werd bij plaatsing meegedacht en eventueel aangepast. We zijn Van Egeraat zeer dankbaar!
Muur en trap beschadigd in woning, mannen waren niet heel snel en ik had niet de indruk dat ze het werk leuk vinden om te doen. Lang pauzeren, onzorgvuldig.
Het was voor mij fijn om dit deel van de verhuizing, sjouwen en meubels uit- en weer in elkaar zetten, uit te besteden aan vakmensen. Er komt al genoeg kijken bij een verhuizing. Op de dag zelf was het erg warm en benauwd. De verhuizers hebben het prima geregeld en werkten goed samen.
Een vlekkeloze verhuizing. Ik kan dit iedereen aanraden. Van het meedenken tot aan de vriendelijke en deskundige verhuizers.
Blankenweg 11
4612RC Bergen op zoom