De verhuizers kwamen op de afgesproken tijd, liepen door het huis met ons om alles goed door te spreken. Daarna ging het als een trein! Om 12 uur was het huis leeg en vertrokken ze naar Belgie, toch minstens 90 min. rijden. Wij waren nog maar net aanwezig daar en ze kwamen al voorgereden. Om 16 uur stond alles in huis en in de kelder en ons bed was geplaatst. In 1 woord: Geweldig.
Vrijdagmorgen acht uur en de medewerkers inventariseren eerst wat er dient te worden verhuisd en inspecteren alle ruimtes. Vrijdagmiddag twee uur. Alle spullen zijn over en staan middels aanwijzende stickers op de verhuisdozen en meubels op de aangegeven plaatsen. Vakkundige aanpak, geen onvertogen woord, geen muur geraakt, niets is een probleem, slechts uitdagingen voor het verhuisteam. Al met al, top!
Snel en fijn geholpen.
Goede begeleiding, duidelijke offerte en vakkundige en snelle verhuizing
Ik ben tijdens mijn carrière bij Buitenlandse Zaken vele malen (13X) verhuisd dus kan ik aardig beoordelen hoe een verhuizing moet lopen. De diensten en service van van Egeraat kwalificeer ik als uitstekend!
Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Gingallemaal erg ontspannen
Een dikke 9 voor deze verhuisploeg!
Hartstikke goed!
De verhuizing verliep zonder enig probleem. Vakkundig gedaan. Aardige mensen. Een kleine schade werd meteen gemeld en opgelost. Een prima ervaring.
mensen werken erg professioneel
Snel en accuraat
Zeer goed geholpen , vriendelijke verhuizers
Keurige mannen, netjes gewerkt en niks was teveel . Heel fijn en blij dat wij met jullie bedrijf zijn verhuisd
Een bekend bedrijf in Bergen op Zoom wat betrouwbaar overkomt. Vandaar dat we ook onze keuze hier op hebben laten vallen!
De verhuizing bij mijn moeder is heel soepel en snel verlopen. 1 hele zware tafel konden ze niet getild krijgen, toen werd er ander personeel opgetrommeld zodat alles in 1 dag was verhuisd! Hele vriendelijke en kundige mensen!
e.e.a. heeft geruime tijd ( langer dan een jaar ) in uw opslag gestaan. d.d. 23-05-2022 is alles naar ons adres verhuisd. Alles is tot volle tevredenheid verlopen. In no-time stond alles op zijn plaats. Het was voor ons de 3e keer dat we gebruikt hebben gemaakt van de diensten van Van Egeraat.
Fijn hoe alles werd gedaan.
Van eerste kennismaking tot aan de laatste doos op ons nieuwe adres een zeer attente en professionele begeleiding.
Onze ervaring is wederom zeer positief. Het team was keurig op tijd en heeft de verhuizing van de inboedel naar de opslag zorgvuldig uitgevoerd, waarvoor onze dank.
Keurige heren met verstand van der valk gaan netjes om met de spullen en verzorgen het uitstekend.
Goed verhuisbedrijf ,communiceert prettig naar de klanten . Komt gemaakte afspraken altijd na . De hele(schoon) familie maakt gebruik van dit verhuisbedrijf.
Super ervaring weer met van Egeraat. Een betrouwbare en professionele partner om zaken mee te doen.
Met vier mannen de verhuizing in 1 dag vlot en correct geregeld. Goede communicatie en vriendelijke medewerkers!
Alles naar tevredenheid gegaan. Het was een huizenruil en ook daar is goed in mee gedacht en service aan gegeven.
Prima service met vakmensen
Blankenweg 11