Verhuizen is een hele klus. Het is niet alleen spullen van A naar B brengen en van Egeraat is zich daar volledig van bewust: ze ondersteunen de planning, de voorbereiding en zorgen ervoor dat de hele verhuizing van A tot Z tot in de puntjes is geregeld. Ervaren en vriendelijk personeel dat bewonderenswaardig snel en vakkundig werkt. Zou het iedereen aanraden om met van Egeraat te verhuizen!
Onze ervaring is zeer prettig geweest vriendelijke hardwerkende mensen,beleefd accuraat en gaan netjes om met de eigendommen.
De verhuizing is netjes en conform afspraken verlopen. Administratie rommelig.
Prima verhuizing in goede sfeer
Geheel volgens de gemaakte afspraak is de verhuizing prima uitgevoerd. Met vakkundige medewerkers van v. Egeraat was de klus in een dag geklaard.
Prima service degelijke werk methode, netjes alles verpakt en ingepakt. Vriendelijke en deskundige verhuizers . Zeer tevreden en aan te raden.
Vlot en adequate verhuishulp
Was heel goed geen zorgen over de verhuizing
Ik ben meer dan tevreden met de geleverde dienst. Zeer billijk vam prijs en zeer deskundig en hele goed materiaal.
Aardige mensen, behulpzaam, aandacht voor de spullen die ze moeten verhuizen. Snel en doelgericht. Volgende keer weer!
Een echte aanrader om het oververhuizen uithanden te geven. Zeer tevreden over de gang van zaken.
Alles was goed geregeld. In februari mijn spullen opgehaald voor in de opslag en vorige week keurig alles weer teruggebracht.
Voor de verhuizing hadden we eerst een duidelijke intake. Wat moet er verhuisd worden, hoe ziet het oude huis er uit en hoe het nieuwe. Kan het via de trap of moet er een verhuislift komen. Belangrijke vragen om te voorkomen dat je op de dag van de verhuizing voor vervelende verrassingen komt te staan. Op de dag van de verhuizing waren de mannen mooi op tijd en werden alle spullen vlotjes in de verhuiswagen geladen. Ook het uitladen en plaatsen van alle spullen in onze nieuwe woning 200 km verderop ging uitstekend. Snel, netjes en zonder ook maar iets te beschadigen. We hopen hier nog lang te blijven wonen, maar mochten we weer een keer verhuizen dan wordt het zeker weer Van Egeraat.
Zeer deskundig ,personeel ,werken snel en doeltreffend,kan ik iedereen aanbevelen ,ook de communicatie met uw bedrijf ,perfect!!!
Helemaal top. Vooraf duidelijke informatie en inschatting vd kosten. Op de dag zelf ging alles heel geordend en snel. Verhuizers waren goed op elkaar in gespeeld ondanks het slechte weer. Mocht in de toekomst weer een verhuizing aan de orde zijn dan zeker weer dit bedrijf.
Vriendelijke verhuizers. Werken snel en denken met de klant mee. Raad het iedereen aan.
professioneel, met zorg en aardig
We hebben de verhuizing als zeer prettig ervaren, we werden door het verhuurbedrijf behoorlijk ontlast. Men ging op een zeer zorgvuldige manier met onze spullen om. Alles ging naar wens.
Zoals wij hadden verwacht. Goede service. Vriendelijke medewerkers. Wat zij beloven voeren ze ook uit. Netjes op tijd. Alles netjes verpakt. Alle meubels netjes op zijn plek gezet. VAKLUI.
Alles gedaan zoals afgesproken. Vriendelijke verhuizers. Harde werkers!
Aardige mensen, volledige inzet, beleefd.
Flexibele opstelling en op tijd en volgens afspraak uitgevoerd
De mensen hebben alles tot in de puntjes verzorgd
Dat staat al hierboven
Ze waren keurig op tijd en alles is goed verlopen
Blankenweg 11
4612RC Bergen op zoom